Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FURRECA F.C Luxemburgo FC
On Demand Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
19% Spel op eigen helft 81%
41 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46.8 gemiddelde waardering 18
excellent Schieten weak
solid Passen unsatisfactory
good Verdedigen weak


3e minuut.
Aristotelous passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Valverde de bal. Valverde geeft een lange en hoge pass. Stamatoiu is nu in balbezit. Stamatoiu draait met de bal, schiet en ... Marreco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Valverde geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. da Vila rent richting de bal. da Vila haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Rossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sperduto onderschept slim de pass. Sperduto met een sublieme pass. Stamatoiu rent richting de bal. Stamatoiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FURRECA F.C - Luxemburgo FC 1:0

9e minuut.
Stamatoiu geeft een lange en hoge pass. Rossi kopt de bal weg. Valverde speelt de bal door. Sperduto rent richting de bal. Sperduto haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Papel onderschept slim de pass. Aristotelous verovert de bal door een tackle van achteren. Luz geeft een lange en hoge pass. Stamatoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamatoiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Ameli speelt de bal door. Klungelig pakt Vigón de bal. Vigón geeft een lange en hoge pass. Sperduto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sperduto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Ameli heeft problemen om de bal te vangen. Aristotelous rent richting de bal. Aristotelous passt de bal zonder na te denken. Stamatoiu is nu in balbezit. Stamatoiu haalt uit met een fantastische trap. Marreco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Luz is nu in balbezit. Luz probeert naar een medespeler te passen. da Vila bereikt de bal nog maar net als eerste. da Vila geeft een lange en hoge pass. Stamatoiu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FURRECA F.C - Luxemburgo FC 2:0

23e minuut.
da Vila rent richting de bal. da Vila passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Stamatoiu de bal. Stamatoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FURRECA F.C - Luxemburgo FC 3:0

26e minuut.
Sanches met een snelle inworp. Luz bereikt de bal nog maar net als eerste. Luz geeft een lange en hoge pass. Sperduto krijgt zijn hoofd ertegen. Marreco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FURRECA F.C - Luxemburgo FC 4:0

28e minuut.
Żywioł passt de bal in één keer door. da Vila bereikt de bal nog maar net als eerste. da Vila passt de bal zonder na te denken. Sperduto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sperduto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
da Vila passt de bal zonder na te denken. Perrotta is nu in balbezit. Sperduto onderschept slim de pass. Sperduto draait met de bal, schiet en ... Marreco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FURRECA F.C - Luxemburgo FC 5:0

34e minuut.
Sperduto speelt de bal door. da Vila bereikt de bal nog maar net als eerste. da Vila met een sublieme pass. Stamatoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamatoiu draait met de bal, schiet en ... Marreco bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Luz neemt de hoekschop. Stamatoiu rent richting de bal. Stamatoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FURRECA F.C - Luxemburgo FC 6:0

37e minuut.
Klungelig pakt Stamatoiu de bal. Stamatoiu speelt de bal door. Sperduto rent richting de bal. Sperduto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FURRECA F.C - Luxemburgo FC 7:0

39e minuut.
da Vila passt de bal zonder na te denken. Sperduto is nu in balbezit. Sperduto passt de bal met de wreef. Stamatoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamatoiu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Aristotelous probeert naar een medespeler te passen. da Vila rent richting de bal. da Vila passt de bal in één keer door. Stamatoiu is nu in balbezit. Stamatoiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Valverde met een sublieme pass. Sperduto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sperduto passt de bal in één keer door. Stamatoiu rent richting de bal. Stamatoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FURRECA F.C - Luxemburgo FC 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FURRECA F.C 24%, Luxemburgo FC 76%.
FURRECA F.C - Luxemburgo FC 8:0

47e minuut.
Potiguara kopt de bal weg. Daar is Aristotelous, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Papel bereikt de bal nog maar net als eerste. Aristotelous verovert de bal door een tackle van achteren. Aristotelous geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Sanches met een snelle inworp. Luz rent richting de bal. Luz geeft een hoge lob. Sperduto springt en kopt de bal. Klungelig pakt Perrotta de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Sanches kopt de bal weg. Luz rent richting de bal. Luz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sperduto de bal. Sperduto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FURRECA F.C - Luxemburgo FC 9:0

54e minuut.
Luz passt de bal zonder na te denken. da Vila heeft problemen om de bal te vangen. da Vila passt de bal met de wreef. Sperduto rent richting de bal. Sperduto draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Żywioł rent richting de bal. Żywioł geeft een hoge lob. Stamatoiu is nu in balbezit. Stamatoiu geeft een hoge lob. Sperduto maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Luz geeft een lange en hoge pass. Daar is da Vila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. da Vila probeert naar een medespeler te passen. Stamatoiu is nu in balbezit. Stamatoiu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FURRECA F.C - Luxemburgo FC 10:0

60e minuut.
Klungelig pakt Pita de bal. Luz geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Pita de bal onder controle te krijgen. Sperduto is nu in balbezit. Sperduto draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Perrotta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Luz bereikt de bal nog maar net als eerste. Luz met een sublieme pass. Stamatoiu is nu in balbezit. Stamatoiu schiet op doel. Marreco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FURRECA F.C - Luxemburgo FC 11:0

65e minuut.
Marreco trapt de bal weg van het doel. Luz rent richting de bal. Luz passt de bal in één keer door. Daar is Sperduto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sperduto haalt uit met een fantastische trap. Marreco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Valverde met een sublieme pass. Daar is da Vila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. da Vila probeert naar een medespeler te passen. Sperduto is nu in balbezit. Sperduto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Luz bereikt de bal nog maar net als eerste. Luz geeft een lange en hoge pass. Sperduto rent richting de bal. Sperduto schiet op doel. Marreco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FURRECA F.C - Luxemburgo FC 12:0

75e minuut.
Valverde geeft een lange en hoge pass. Luz geeft de bal voor. Sperduto maakt een snoekduik en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Perrotta de bal onder controle te krijgen. Marreco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FURRECA F.C - Luxemburgo FC 13:0

77e minuut.
da Vila speelt de bal door. Sperduto is nu in balbezit. Sperduto geeft de bal voor. Stamatoiu rent richting de bal. Stamatoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FURRECA F.C - Luxemburgo FC 14:0

79e minuut.
Perrotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sperduto onderschept slim de pass. Sperduto heeft problemen om de bal te vangen. Sperduto draait met de bal, schiet en ... Marreco probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Stamatoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamatoiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FURRECA F.C - Luxemburgo FC 15:0

81e minuut.
Stamatoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. da Vila bereikt de bal nog maar net als eerste. da Vila speelt de bal door. Stamatoiu is nu in balbezit. Stamatoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FURRECA F.C - Luxemburgo FC 16:0

83e minuut.
Rossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sperduto verovert de bal door een tackle van achteren. Sperduto probeert naar een medespeler te passen. Stamatoiu is nu in balbezit. Stamatoiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sperduto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sperduto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FURRECA F.C - Luxemburgo FC 17:0

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valverde met een snelle inworp. Sperduto rent richting de bal. da Vila bereikt de bal nog maar net als eerste. da Vila geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Sanches is nu in balbezit. Luz met een sublieme pass. Sperduto is nu in balbezit. da Vila bereikt de bal nog maar net als eerste. da Vila draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Serelepe passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Luz met de inworp. Sanches is nu in balbezit. Sanches geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FURRECA F.C 13%, Luxemburgo FC 87%.
FURRECA F.C - Luxemburgo FC 17:0