Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BotafogoBelo lindeza
Defend Tactiek defesa
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.8 gemiddelde waardering 47
very good Schieten good
good Passen good
very good Verdedigen solid


4e minuut.
Gromek kopt de bal weg. Daar is Tejkl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tejkl passt de bal zonder na te denken. Stoisa bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoisa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Montilla rent richting de bal. Tejkl onderschept slim de pass. Tejkl passt de bal zonder na te denken. Gromek heeft problemen om de bal te vangen. Gromek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Länsimäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mena verovert de bal door een tackle van achteren. Mena passt de bal met de wreef. Daar is Stoisa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stoisa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Šinik met een snelle inworp. Tejkl bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejkl passt de bal zonder na te denken. Gromek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromek draait met de bal, schiet en ... Dexler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Plichta is nu in balbezit. Tejkl onderschept slim de pass. Tejkl passt de bal met de wreef. Gromek rent richting de bal. Gromek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Baratti kopt de bal weg. Mena rent richting de bal. Mena geeft de bal voor. Stoisa krijgt zijn hoofd ertegen. Flausino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BotafogoBelo - lindeza 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BotafogoBelo 60%, lindeza 40%.
BotafogoBelo - lindeza 0:1

52e minuut.
Mena geeft een hoge lob. Klungelig pakt Shuanglong de bal. Šinik met een sublieme pass. Plichta is nu in balbezit. Plichta passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Plichta heeft problemen om de bal te vangen. Tejkl rent richting de bal. Tejkl geeft een lange en hoge pass. Gromek rent richting de bal. Gromek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Kläsener raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vidačak komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Daar is Tejkl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tejkl passt de bal zonder na te denken. Gromek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromek schiet op doel. Brocks probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wałdoch komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Yeboah passt de bal zonder na te denken. Tejkl bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejkl passt de bal zonder na te denken. Gromek rent richting de bal. Gromek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ostroga komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Baratti onderschept slim de pass. Baratti met een sublieme pass. Vidačak rent richting de bal. Gromek onderschept slim de pass. Gromek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dexler trapt de bal weg van het doel. Plichta kopt de bal weg. Stoisa kan de bal niet met de borst controleren. Stoisa haalt uit met een fantastische trap. Flausino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Mena met een sublieme pass. Daar is Plichta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plichta speelt de bal door. Stoisa rent richting de bal. Stoisa draait met de bal, schiet en ... Flausino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Ostroga passt de bal met de wreef. Tejkl rent richting de bal. Tejkl passt de bal zonder na te denken. Gromek rent richting de bal. Gromek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BotafogoBelo - lindeza 1:1

89e minuut.
Plichta bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoisa rent richting de bal. Plichta is nu in balbezit. Stoisa rent richting de bal. Stoisa draait met de bal, schiet en ... Flausino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BotafogoBelo 49%, lindeza 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BotafogoBelo - lindeza 1:1