Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 22:01
  • Competitiewedstrijd: Série D.15
  • Stadion: lindeza Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 4178
lindeza BotafogoBelo
defesa Tactiek Attack
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.8 gemiddelde waardering 49.4
solide Schieten solide
goed Passen solide
zeer goed Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Baratti probeert naar een medespeler te passen. Barlettai is nu in balbezit. Barlettai passt de bal met de wreef. Stoisa rent richting de bal. Stoisa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Stoisa passt de bal met de wreef. Barlettai rent richting de bal. Dumitriu is nu in balbezit. Barlettai verovert de bal door een tackle van achteren. Barlettai draait met de bal, schiet en ... Flausino bokst de bal weg.

22e minuut.
Canay met een sublieme pass. Akata speelt de bal door. Chadli probeert naar een medespeler te passen. Länsimäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Länsimäki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Dumitriu geeft een lange en hoge pass. Baratti is nu in balbezit. Šinik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Šinik krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Dumitriu is nu in balbezit. Dumitriu geeft de bal voor. Karaj is nu in balbezit. Karaj draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Canay de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Akata passt de bal in één keer door. Brocks rent richting de bal. Brocks passt de bal met de wreef. Karaj is nu in balbezit. Karaj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
lindeza - BotafogoBelo 0:1

45e minuut.
Mena bereikt de bal nog maar net als eerste. Mena probeert naar een medespeler te passen. Barlettai probeert naar een medespeler te passen. Stoisa is nu in balbezit. Stoisa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
lindeza - BotafogoBelo 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lindeza 39%, BotafogoBelo 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
lindeza - BotafogoBelo 1:1

46e minuut.
Montilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Montilla geeft de bal voor. Klungelig pakt Akata de bal. Stoisa is nu in balbezit. Stoisa draait met de bal, schiet en ... Flausino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Brocks bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostroga rent richting de bal. Brocks onderschept slim de pass. Brocks geeft een hoge lob. Stoisa krijgt zijn hoofd ertegen. Flausino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Laiolo onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Stoisa rent richting de bal. Stoisa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Barlettai de bal. Barlettai schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Brocks passt de bal in één keer door. Akata is nu in balbezit. Akata geeft een hoge lob. Ostroga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostroga geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Dumitriu rent richting de bal. Barlettai verovert de bal door een tackle van achteren. Barlettai passt de bal in één keer door. Stoisa rent richting de bal. Stoisa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Dumitriu rent richting de bal. Dumitriu passt de bal met de wreef. Šinik probeert naar een medespeler te passen. Karaj rent richting de bal. Karaj schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Brocks met een sublieme pass. Shuanglong bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitriu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Shuanglong moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Shuanglong kan niet meer verder spelen. Kläsener komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lindeza 40%, BotafogoBelo 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
lindeza - BotafogoBelo 1:1