Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fluminense-PET lindeza
Cantinho Tactiek defesa
51% Balbezit 49%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.8 gemiddelde waardering 44.7
goed Schieten solide
redelijk Passen goed
goed Verdedigen matig


2e minuut.
Montilla geeft de bal voor. Plichta rent richting de bal. Stoisa bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoisa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense-PET - lindeza 0:1

6e minuut.
Otten speelt de bal door. Daar is Montilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montilla speelt de bal door. Stoisa is nu in balbezit. Stoisa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Ghirardelli passt de bal zonder na te denken. Plichta is nu in balbezit. Plichta passt de bal met de wreef. Daar is Stoisa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stoisa draait met de bal, schiet en ... Prazeres verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Plichta bereikt de bal nog maar net als eerste. Plichta passt de bal in één keer door. Laddach bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoisa onderschept slim de pass. Stoisa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense-PET - lindeza 0:2

12e minuut.
Plichta rent richting de bal. Cox verovert de bal door een tackle van achteren. Cox passt de bal met de wreef. Pedroso is nu in balbezit. Pedroso met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Montilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Veenstra schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Montilla raakt geblesseerd tijdens het duel. Veenstra probeert naar een medespeler te passen. Montilla zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Prazeres met een harde bal richting middenveld. Shuanglong kopt de bal weg. Klungelig pakt Stoisa de bal. Stoisa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Montilla passt de bal in één keer door. Plichta bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoisa rent richting de bal. Stoisa haalt uit met een fantastische trap. Gagl probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Prazeres kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Plichta is nu in balbezit. Plichta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense-PET - lindeza 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fluminense-PET 83%, lindeza 17%.
Fluminense-PET - lindeza 0:3

47e minuut.
Veenstra met de inworp. Laddach rent richting de bal. Shuanglong onderschept slim de pass. Shuanglong passt de bal met de wreef. Stoisa bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense-PET - lindeza 0:4

49e minuut.
Plichta verovert de bal door een tackle van achteren. Stoisa is nu in balbezit. Plichta is nu in balbezit. Plichta schiet op doel. Prazeres maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense-PET - lindeza 0:5

65e minuut.
Eskelinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Eskelinen passt de bal in één keer door. Stoisa is nu in balbezit. Stoisa draait met de bal, schiet en ... Prazeres maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense-PET - lindeza 0:6

69e minuut.
Veenstra passt de bal met de wreef. Inworp. Shuanglong met een snelle inworp. Plichta bereikt de bal nog maar net als eerste. Plichta geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Gagl is nu in balbezit. Plichta verovert de bal door een tackle van achteren. Plichta geeft een lange en hoge pass. Stoisa is nu in balbezit. Stoisa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Plichta rent richting de bal. Plichta passt de bal zonder na te denken. Stoisa is nu in balbezit. Stoisa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Shuanglong bereikt de bal nog maar net als eerste. Shuanglong geeft de bal voor. Klungelig pakt Laddach de bal. Stoisa rent richting de bal. Stoisa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Klungelig pakt Veenstra de bal. Bobor is nu in balbezit. Plichta bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoisa rent richting de bal. Stoisa draait met de bal, schiet en ... Prazeres bokst de bal weg. Laddach kopt de bal weg. Cox probeert de bal aan de voet te houden. Stoisa is nu in balbezit. Stoisa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fluminense-PET 76%, lindeza 24%.
Fluminense-PET - lindeza 0:6