Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.R. Mala Preta Pato Branco F C
reserva Tactiek Aprimorada
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
13 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 1
51.4 gemiddelde waardering 47.4
solide Schieten redelijk
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen solide


4e minuut.
Gaúcho bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaúcho passt de bal zonder na te denken. Daar is Malino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaúcho bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaúcho haalt uit met een fantastische trap. Volpicella verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Dimitrić verovert de bal door een tackle van achteren. Dimitrić speelt de bal door. Cantarella rent richting de bal. Cantarella geeft een hoge lob. Birro rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.R. Mala Preta - Pato Branco F C 1:0

16e minuut.
Cordbrünning bereikt de bal nog maar net als eerste. Hansen onderschept slim de pass. Hansen speelt de bal door. Birro is nu in balbezit. Birro schiet op doel. Volpicella probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Giacco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cordbrünning is nu in balbezit. Cordbrünning geeft de bal voor. Ulich bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulich draait met de bal, schiet en ... Miron verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Gaúcho rent richting de bal. Malino tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gaúcho is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Baldetti met een snel genomen vrije trap. Birro bereikt de bal nog maar net als eerste. Birro draait met de bal, schiet en ... Volpicella bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gaúcho geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Birro is nu in balbezit. Birro draait met de bal, schiet en ... Volpicella probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Vlada onderschept slim de pass. Vlada geeft een hoge lob. Birro kopt de bal weg. Gaúcho rent richting de bal. Gaúcho schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Dimitrić geeft een lange en hoge pass. Baldetti geeft een lange en hoge pass. Kritikos probeert de bal aan de voet te houden. Gaúcho bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaúcho draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Robledo kan de bal niet met de borst controleren. Dupain rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Robledo. Robledo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.R. Mala Preta 55%, Pato Branco F C 45%.
C.R. Mala Preta - Pato Branco F C 1:0

51e minuut.
Kaszowski speelt de bal door. Dupain bereikt de bal nog maar net als eerste. Robledo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Robledo krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Dupain is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chołoniewski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Birro krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Klungelig pakt Dimitrić de bal. Gaúcho is nu in balbezit. Gaúcho passt de bal in één keer door. Birro rent richting de bal. Birro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Kritikos controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Baldetti neemt vlug de vrije trap. Birro bereikt de bal nog maar net als eerste. Birro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.R. Mala Preta - Pato Branco F C 2:0

63e minuut.
Baldetti is nu in balbezit. Fyda verovert de bal door een tackle van achteren. Fyda probeert naar een medespeler te passen. Birro bereikt de bal nog maar net als eerste. Birro haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Malino geeft de bal voor. Inworp. Gaúcho zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Birro is nu in balbezit. Birro haalt uit met een fantastische trap. Volpicella bokst de bal weg.

77e minuut.
Połubiński rent richting de bal. Giacco onderschept slim de pass. Giacco probeert naar een medespeler te passen. Cordbrünning is nu in balbezit. Cordbrünning schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ulich bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulich schiet op doel. Miron kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Gaúcho kopt de bal weg. Giacco is nu in balbezit. Kaszowski begaat een overtreding. Kaszowski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.R. Mala Preta 49%, Pato Branco F C 51%.
C.R. Mala Preta - Pato Branco F C 2:0