Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pato Branco F C HM Tur
Aprimorada Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
15% Spel op eigen helft 85%
46 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.2 gemiddelde waardering 13.6
adequate Schieten hopeless
good Passen hopeless
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Daar is Pezinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giacco rent richting de bal. Giacco passt de bal met de wreef. Ulich rent richting de bal. Ulich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pato Branco F C - HM Tur 1:0

11e minuut.
Robben met een sublieme pass. Robledo is nu in balbezit. Giacco bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacco haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pezinho de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pato Branco F C - HM Tur 2:0

12e minuut.
Ulich met een sublieme pass. Cordbrünning bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordbrünning passt de bal zonder na te denken. Ulich is nu in balbezit. Ulich haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Giacco bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacco passt de bal zonder na te denken. Ulich bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulich haalt uit met een fantastische trap. Pinto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cardozo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Giacco passt de bal met de wreef. Ulich bereikt de bal nog maar net als eerste. Yamashita is nu in balbezit. Ulich onderschept slim de pass. Ulich schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cardozo speelt de bal door. Fyda kopt de bal weg. Daar is Giacco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giacco schiet op doel. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Rocha probeert naar een medespeler te passen. Fyda met een sublieme pass. Giacco probeert naar een medespeler te passen. Ulich bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulich draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Yamashita rent richting de bal. Cordbrünning verovert de bal door een tackle van achteren. Cordbrünning geeft de bal voor. Ulich rent richting de bal. Ulich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pato Branco F C - HM Tur 3:0

31e minuut.
Kritikos rent richting de bal. Kritikos geeft een lange en hoge pass. Giacco is nu in balbezit. Giacco haalt uit met een fantastische trap. Vital probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kritikos zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Giacco de bal. Ulich is nu in balbezit. Ulich draait met de bal, schiet en ... Cardozo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Kritikos met een sublieme pass. Ulich bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezinho is nu in balbezit. Ulich verovert de bal door een tackle van achteren. Ulich draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Cardozo trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kritikos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Giacco bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacco schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pato Branco F C - HM Tur 4:0

42e minuut.
Kritikos speelt de bal door. Ulich is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vital. Vital krijgt een gele kaart.

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Giacco met de inworp. Cordbrünning is nu in balbezit. Cordbrünning geeft een lange en hoge pass. Ulich maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pato Branco F C - HM Tur 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pato Branco F C 14%, HM Tur 86%.
Pato Branco F C - HM Tur 5:0

49e minuut.
Robledo rent richting de bal. Robledo met een sublieme pass. Ulich rent richting de bal. Giacco bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Righetto probeert de bal met de borst te controleren. Timić bereikt de bal nog maar net als eerste. Timić geeft de bal voor. Giacco bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Cordbrünning verovert de bal door een tackle van achteren. Giacco bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacco met een sublieme pass. Ulich is nu in balbezit. Ulich schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kritikos met de inworp. Robledo met een sublieme pass. Ulich is nu in balbezit. Ulich draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Giacco geeft een hoge lob. Robledo rent richting de bal. Pinto onderschept slim de pass. Ulich verovert de bal door een tackle van achteren. Ulich haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Yamashita geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cordbrünning zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Giacco is nu in balbezit. Giacco geeft de bal voor. Cardozo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Cordbrünning kopt de bal weg. Robben is nu in balbezit. Ulich onderschept slim de pass. Giacco rent richting de bal. Giacco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pato Branco F C - HM Tur 6:0

67e minuut.
Giacco probeert naar een medespeler te passen. Cordbrünning bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordbrünning passt de bal met de wreef. Ulich bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulich haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Cordbrünning met een snelle inworp. Giacco heeft problemen om de bal te vangen. Giacco geeft de bal voor. Kritikos is nu in balbezit. Kritikos draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Timić passt de bal met de wreef. Yamashita heeft problemen om de bal te vangen. Giacco met een sublieme pass. Ulich rent richting de bal. Ulich schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Giacco rent richting de bal. Ulich rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pinto. Ulich is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fyda met een snel genomen vrije trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pato Branco F C - HM Tur 7:0

81e minuut.
Pezinho rent richting de bal. Pezinho passt de bal in één keer door. Giacco probeert naar een medespeler te passen. Cordbrünning heeft problemen om de bal te vangen. Cordbrünning geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Giacco bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacco geeft de bal voor. Fubá kan de bal niet met de borst controleren. Ulich rent richting de bal. Ulich haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Klungelig pakt Robledo de bal. Robledo met een sublieme pass. Ulich is nu in balbezit. Ulich haalt uit met een fantastische trap. Pinto probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Pato Branco F C - HM Tur 8:0

90e minuut.
Cardozo trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Robledo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Giacco geeft de bal voor. Ulich krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pato Branco F C 15%, HM Tur 85%.
Pato Branco F C - HM Tur 8:0