Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
InterCity Dinamo Brasil
Normal Tactiek db1
45% Balbezit 55%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
17.1 gemiddelde waardering 36.3
poor Schieten average
weak Passen adequate
hopeless Verdedigen adequate


2e minuut.
Estronaut passt de bal in één keer door. Macco rent richting de bal. Macco geeft een lange en hoge pass. Popara springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
InterCity - Dinamo Brasil 0:1

8e minuut.
Pará geeft een lange en hoge pass. Bravetti kopt de bal weg. Borba heeft problemen om de bal te vangen. Ryser is nu in balbezit. Ryser schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Bravetti probeert naar een medespeler te passen. Estronaut geeft een lange en hoge pass. Possobom kan de bal niet met de borst controleren. Ryser bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryser haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Panine trapt de bal weg. Macco kopt de bal weg. Piesiak rent richting de bal. Piesiak haalt uit met een fantastische trap. Borba probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Borba geeft een hoge lob. Inworp. Macco met een snelle inworp. Piesiak probeert de bal met de borst te controleren. Piesiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
InterCity - Dinamo Brasil 0:2

21e minuut.
Pereira passt de bal in één keer door. Bravetti rent richting de bal. Bravetti speelt de bal door. Ryser is nu in balbezit. Ryser haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
InterCity - Dinamo Brasil 0:3

24e minuut.
Babastro met een sublieme pass. Estronaut speelt de bal door. Borba is nu in balbezit. Ryser verovert de bal door een tackle van achteren. Ryser schiet op doel. Panine kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Bravetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryser is nu in balbezit. Ryser passt de bal zonder na te denken. Popara is nu in balbezit. Popara schiet op doel. Panine verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Estronaut onderschept slim de pass. Estronaut passt de bal in één keer door. Borba heeft problemen om de bal te vangen. Ryser rent richting de bal. Ryser schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Poioco geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Estronaut met een snelle inworp. Popara rent richting de bal. Popara geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
InterCity - Dinamo Brasil 0:4

44e minuut.
Pita geeft een lange en hoge pass. Inworp. Macco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bravetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bravetti geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: InterCity 80%, Dinamo Brasil 20%.
InterCity - Dinamo Brasil 0:4

46e minuut.
Diyadin komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Daar is Simon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gavrilă rent richting de bal. Jamelli onderschept slim de pass. Jamelli haalt uit met een fantastische trap. Dévora werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Pereira is nu in balbezit. Macco verovert de bal door een tackle van achteren. Macco geeft een hoge lob. Diyadin rent richting de bal. Diyadin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Pará met een snelle inworp. Babastro met een sublieme pass. Estronaut met een sublieme pass. Popara is nu in balbezit. Popara haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Buitenspel voor Pará. Goede buitenspelval van de verdediging. Neacşu neemt vlug de vrije trap. Bravetti kopt de bal weg. Popara is nu in balbezit. Popara passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Bravetti geeft een hoge lob. Popara is nu in balbezit. Popara geeft de bal voor. Piesiak rent richting de bal. Piesiak haalt uit met een fantastische trap. Panine kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Piesiak is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pita. Piesiak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gherea komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Gherea onderschept slim de pass. Popara bereikt de bal nog maar net als eerste. Popara passt de bal met de wreef. Piesiak rent richting de bal. Piesiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
InterCity - Dinamo Brasil 0:5

73e minuut.
Pita geeft de bal voor. Linhares kopt de bal weg. Mesila geeft een lange en hoge pass. Popara rent richting de bal. Popara haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Na een snelle pass probeert Poioco de bal onder controle te krijgen. Diyadin is nu in balbezit. Diyadin geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Babastro is nu in balbezit. Babastro passt de bal in één keer door. Diyadin bereikt de bal nog maar net als eerste. Diyadin draait met de bal, schiet en ... Panine probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
InterCity - Dinamo Brasil 0:6

82e minuut.
Babastro verovert de bal door een tackle van achteren. Babastro geeft een lange en hoge pass. Piesiak rent richting de bal. Diyadin bereikt de bal nog maar net als eerste. Diyadin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: InterCity 77%, Dinamo Brasil 23%.
InterCity - Dinamo Brasil 0:6