Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-27 22:01
  • Competitiewedstrijd: Série D.19
  • Stadion: Hawaii Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 6620
Hawaii BAYERN MUNCHEN-MG
442 Tactiek Testando 2
40% Balbezit 60%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
29.6 gemiddelde waardering 51.1
zwak Schieten wonderbaarlijk
zwak Passen matig
zwak Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Silini geeft een lange en hoge pass. Ciuffini bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomazzi rent richting de bal. Ciuffini onderschept slim de pass. Ciuffini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Firmino trapt de bal weg. Silini is nu in balbezit. Silini draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Silini passt de bal zonder na te denken. Andrijašević bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrijašević passt de bal met de wreef. Ciuffini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuffini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Gibert geeft een hoge lob. Ciuffini kopt de bal weg. Daar is Gibert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perneta bereikt de bal nog maar net als eerste. Perneta schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Mikrut speelt de bal door. Silini heeft problemen om de bal te vangen. Rabeira schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Silini roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Silini kan niet meer verder spelen. Opriş komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Żurawski verovert de bal door een tackle van achteren. Żurawski geeft een lange en hoge pass. Opriş is nu in balbezit. Opriş haalt uit met een fantastische trap. Firmino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hawaii - BAYERN MUNCHEN-MG 0:1

22e minuut.
Alves met een sublieme pass. Klungelig pakt Perneta de bal. Opriş rent richting de bal. Opriş draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Kaczmarek met een snelle inworp. Amorim bereikt de bal nog maar net als eerste. Amorim passt de bal met de wreef. Alves bereikt de bal nog maar net als eerste. Alves draait met de bal, schiet en ... Karras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hawaii - BAYERN MUNCHEN-MG 1:1

30e minuut.
Opriş met een sublieme pass. Daar is Ciuffini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andrijašević is nu in balbezit. Ciuffini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuffini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hawaii - BAYERN MUNCHEN-MG 1:2

30e minuut.
Perneta bereikt de bal nog maar net als eerste. Opriş onderschept slim de pass. Andrijašević is nu in balbezit. Opriş bereikt de bal nog maar net als eerste. Opriş draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Hawaii - BAYERN MUNCHEN-MG 1:3

39e minuut.
Porsche passt de bal zonder na te denken. Mikrut geeft een hoge lob. Ciuffini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuffini haalt uit met een fantastische trap. Firmino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hawaii - BAYERN MUNCHEN-MG 1:4

42e minuut.
Mikrut probeert naar een medespeler te passen. Andrijašević heeft problemen om de bal te vangen. Andrijašević passt de bal met de wreef. Ciuffini is nu in balbezit. Ciuffini haalt uit met een fantastische trap. Firmino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hawaii 67%, BAYERN MUNCHEN-MG 33%.
Hawaii - BAYERN MUNCHEN-MG 1:4

47e minuut.
Żurawski kopt de bal weg. Andrijašević probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rosalém, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciuffini is nu in balbezit. Ciuffini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Mikrut geeft een hoge lob. Amorim kan de bal niet met de borst controleren. Kaczmarek onderschept slim de pass. Kaczmarek geeft de bal voor. Opriş springt en kopt de bal. Firmino bokst de bal weg. Ciuffini is nu in balbezit. Ciuffini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hawaii - BAYERN MUNCHEN-MG 1:5

58e minuut.
Rabeira rent richting de bal. Andrijašević verovert de bal door een tackle van achteren. Mikrut probeert naar een medespeler te passen. Ciuffini is nu in balbezit. Ciuffini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hawaii - BAYERN MUNCHEN-MG 1:6

68e minuut.
Riedel probeert naar een medespeler te passen. Porsche rent richting de bal. Andrijašević onderschept slim de pass. Ciuffini is nu in balbezit. Ciuffini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Andrijašević verovert de bal door een tackle van achteren. Andrijašević passt de bal zonder na te denken. Kaczmarek met een sublieme pass. Opriş rent richting de bal. Opriş schiet op doel. Firmino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ciuffini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuffini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Gheţea geeft de bal voor. Mikrut bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikrut met een sublieme pass. Opriş bereikt de bal nog maar net als eerste. Opriş draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ciuffini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuffini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hawaii - BAYERN MUNCHEN-MG 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hawaii 63%, BAYERN MUNCHEN-MG 37%.
Hawaii - BAYERN MUNCHEN-MG 1:7