Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rolo Compressor10 FC BAYERN MUNCHEN-MG
Normal Tactiek Testando 2
37% Balbezit 63%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 41.2
zwak Schieten uitmuntend
slecht Passen redelijk
waardeloos Verdedigen solide


3e minuut.
Piątkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuffini bereikt de bal nog maar net als eerste. Piątkowski geeft een lange en hoge pass. Bajocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajocchi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Rolo Compressor10 FC - BAYERN MUNCHEN-MG 0:1

7e minuut.
Benedetti rent richting de bal. Piątkowski rent richting de bal. Piątkowski geeft een lange en hoge pass. Ciuffini is nu in balbezit. Ciuffini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rolo Compressor10 FC - BAYERN MUNCHEN-MG 0:2

11e minuut.
Serelepe met een sublieme pass. Klungelig pakt Piątkowski de bal. Piątkowski met een sublieme pass. Ciuffini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuffini schiet op doel. Câmara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Rolo Compressor10 FC - BAYERN MUNCHEN-MG 0:3

12e minuut.
Serelepe is nu in balbezit. Serelepe passt de bal met de wreef. Daar is Rico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciuffini onderschept slim de pass. Ciuffini draait met de bal, schiet en ... Câmara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rolo Compressor10 FC - BAYERN MUNCHEN-MG 0:4

14e minuut.
Filardo rent richting de bal. Filardo passt de bal zonder na te denken. Ciuffini heeft problemen om de bal te vangen. Piątkowski is nu in balbezit. Piątkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Queimado trapt de bal weg. Benedetti kopt de bal weg. Ciuffini rent richting de bal. Ciuffini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rolo Compressor10 FC - BAYERN MUNCHEN-MG 0:5

18e minuut.
Filardo probeert naar een medespeler te passen. Piątkowski probeert de bal aan de voet te houden. Bajocchi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ciuffini de bal. Ciuffini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rolo Compressor10 FC - BAYERN MUNCHEN-MG 0:6

19e minuut.
Amâncio passt de bal in één keer door. Carioca rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Filardo. Filardo krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Benedetti kopt de bal weg. Piątkowski probeert de bal aan de voet te houden. Piątkowski passt de bal in één keer door. Ciuffini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuffini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Serelepe heeft problemen om de bal te vangen. Piątkowski geeft een hoge lob. Capetinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuffini verovert de bal door een tackle van achteren. Ciuffini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Piątkowski kopt de bal weg. Bajocchi is nu in balbezit. Bajocchi passt de bal zonder na te denken. Daar is Ciuffini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciuffini draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ciuffini is nu in balbezit. Ciuffini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Serelepe kopt de bal weg. Ciuffini is nu in balbezit. Rico rent richting de bal. Ciuffini onderschept slim de pass. Ciuffini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Riedel met een sublieme pass. Filardo met een sublieme pass. Piątkowski probeert naar een medespeler te passen. Ciuffini is nu in balbezit. Ciuffini schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Piątkowski passt de bal met de wreef. Kaczmarek rent richting de bal. Kaczmarek probeert naar een medespeler te passen. Bajocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajocchi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Piątkowski is nu in balbezit. Ciuffini bereikt de bal nog maar net als eerste. Piątkowski speelt de bal door. Bajocchi rent richting de bal. Bajocchi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rolo Compressor10 FC - BAYERN MUNCHEN-MG 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rolo Compressor10 FC 82%, BAYERN MUNCHEN-MG 18%.
Rolo Compressor10 FC - BAYERN MUNCHEN-MG 0:7

46e minuut.
Appiani geeft de bal voor. Piątkowski is nu in balbezit. Piątkowski passt de bal zonder na te denken. Daar is Bajocchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bajocchi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

47e minuut.
Inworp. Kaczmarek met een snelle inworp. Ciuffini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuffini geeft een hoge lob. Câmara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rolo Compressor10 FC - BAYERN MUNCHEN-MG 0:8

48e minuut.
Amâncio speelt de bal door. Ciuffini is nu in balbezit. Ciuffini passt de bal zonder na te denken. Bajocchi rent richting de bal. Bajocchi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Rolo Compressor10 FC - BAYERN MUNCHEN-MG 0:9

49e minuut.
Benedetti is nu in balbezit. Benedetti met een sublieme pass. Piątkowski probeert naar een medespeler te passen. Bajocchi is nu in balbezit. Bajocchi haalt uit met een fantastische trap. Câmara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Riedel bereikt de bal nog maar net als eerste. Riedel passt de bal zonder na te denken. Kaczmarek speelt de bal door. Ciuffini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuffini draait met de bal, schiet en ... Câmara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Filardo geeft de bal voor. Daar is Silva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bajocchi is nu in balbezit. Bajocchi schiet op doel. Câmara probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rolo Compressor10 FC - BAYERN MUNCHEN-MG 0:10

64e minuut.
Filardo passt de bal zonder na te denken. Appiani rent richting de bal. Appiani met een sublieme pass. Kaczmarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaczmarek geeft een hoge lob. Câmara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ciuffini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuffini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rolo Compressor10 FC - BAYERN MUNCHEN-MG 0:11

66e minuut.
Riedel passt de bal zonder na te denken. Piątkowski is nu in balbezit. Piątkowski passt de bal met de wreef. Ciuffini is nu in balbezit. Ciuffini draait met de bal, schiet en ... Câmara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Piątkowski speelt de bal door. Bajocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva is nu in balbezit. Piątkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Piątkowski geeft een hoge lob. Câmara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ciuffini is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Rolo Compressor10 FC - BAYERN MUNCHEN-MG 0:12

76e minuut.
Piątkowski passt de bal in één keer door. Bajocchi rent richting de bal. Ciuffini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuffini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rolo Compressor10 FC - BAYERN MUNCHEN-MG 0:13

77e minuut.
Filardo rent richting de bal. Filardo met een sublieme pass. Ciuffini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuffini haalt uit met een fantastische trap. Queimado probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Rolo Compressor10 FC - BAYERN MUNCHEN-MG 0:14

79e minuut.
Silva probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Filardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Filardo passt de bal zonder na te denken. Bajocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajocchi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Bajocchi rent richting de bal. Filardo rent richting de bal. Filardo probeert naar een medespeler te passen. Ciuffini rent richting de bal. Ciuffini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rolo Compressor10 FC - BAYERN MUNCHEN-MG 0:15

83e minuut.
Ciuffini onderschept slim de pass. Piątkowski is nu in balbezit. Piątkowski passt de bal in één keer door. Bajocchi is nu in balbezit. Bajocchi draait met de bal, schiet en ... Câmara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Rolo Compressor10 FC - BAYERN MUNCHEN-MG 0:16

86e minuut.
Ciuffini haalt uit met een fantastische trap. Câmara met een sublieme pass. Piątkowski kopt de bal weg. Ciuffini rent richting de bal. Ciuffini draait met de bal, schiet en ... Câmara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bajocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajocchi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rolo Compressor10 FC - BAYERN MUNCHEN-MG 0:17

88e minuut.
Stawski met een sublieme pass. Kaczmarek is nu in balbezit. Kaczmarek passt de bal zonder na te denken. Ciuffini is nu in balbezit. Ciuffini draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rolo Compressor10 FC 78%, BAYERN MUNCHEN-MG 22%.
Rolo Compressor10 FC - BAYERN MUNCHEN-MG 0:17