Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Urutaí FC Rio Runners
Uru01 Tactiek Defeituosa
47% Balbezit 53%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.3 gemiddelde waardering 47
solide Schieten goed
matig Passen goed
redelijk Verdedigen uitmuntend


15e minuut.
Rossignoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Peltier verovert de bal door een tackle van achteren. Peltier passt de bal in één keer door. Bennett rent richting de bal. Bennett schiet op doel. Rajalen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Szécsi probeert naar een medespeler te passen. Koszek heeft problemen om de bal te vangen. Nagumanov met een sublieme pass. Koral rent richting de bal. Koral draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Na een snelle pass probeert Audissino de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Koszek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Stratulat rent richting de bal. Stratulat haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Żółkowski trapt de bal weg van het doel. Koral bereikt de bal nog maar net als eerste. Koral passt de bal met de wreef. Bennett heeft problemen om de bal te vangen. Bennett haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Casalini passt de bal in één keer door. Pérez Martín speelt de bal door. Stratulat is nu in balbezit. Vandereycken rent richting de bal. Vandereycken haalt uit met een fantastische trap. Żółkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Urutaí FC 41%, Rio Runners 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Urutaí FC - Rio Runners 0:0

48e minuut.
Qingshu kopt de bal weg. Pérez Martín controleert de bal met de borst. Pérez Martín geeft een lange en hoge pass. Stratulat rent richting de bal. Stratulat haalt uit met een fantastische trap. Żółkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Casalini geeft een hoge lob. Bennett probeert de bal aan de voet te houden. Nagumanov speelt de bal door. Bennett bereikt de bal nog maar net als eerste. Bennett schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Doeltrap. Remanso komt het veld opgelopen. Sputnik komt het veld opgelopen. Garms komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Nagumanov geeft de bal voor. Sputnik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szamszon onderschept slim de pass. Sputnik rent richting de bal. Sputnik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Nagumanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagumanov geeft de bal voor. Sputnik rent richting de bal. Sputnik draait met de bal, schiet en ... Rajalen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Casalini geeft een hoge lob. Inworp. Carabet met een snelle inworp. Peltier is nu in balbezit. Peltier geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Peltier kopt de bal weg. Matarrese rent richting de bal. Matarrese met een sublieme pass. Garms is nu in balbezit. Garms schiet op doel. Rajalen bokst de bal weg.

86e minuut.
Matarrese passt de bal in één keer door. Nagumanov geeft een hoge lob. Garms kopt de bal weg. Sputnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Sputnik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Urutaí FC 39%, Rio Runners 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Urutaí FC - Rio Runners 0:0