Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pizza Planet FC0 Novo Rio F.C
Normal Tactiek 442
36% Balbezit 64%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
22.6 gemiddelde waardering 43
weak Schieten good
poor Passen good
weak Verdedigen good


3e minuut.
Galhardo rent richting de bal. Frączyński verovert de bal door een tackle van achteren. Frączyński probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fadlon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fadlon schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Frunda passt de bal met de wreef. Frączyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco rent richting de bal. Fadlon bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadlon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Gusmão is nu in balbezit. Fadlon onderschept slim de pass. Pacheco speelt de bal door. Frączyński is nu in balbezit. Frączyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Peroba bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco verovert de bal door een tackle van achteren. Pacheco probeert naar een medespeler te passen. Frączyński is nu in balbezit. Frączyński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Inworp. Frunda met een snelle inworp. Nusko speelt de bal door. Frunda is nu in balbezit. Frunda geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Doeltrap. Oponente met een harde bal richting middenveld. Batatinha heeft problemen om de bal te vangen. Frunda bereikt de bal nog maar net als eerste. Frunda geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Praça geeft een hoge lob. Nusko geeft de bal voor. Novoselac kopt de bal weg. Frączyński heeft problemen om de bal te vangen. Frączyński geeft een lange en hoge pass. Oponente probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fadlon heeft problemen om de bal te vangen. Fadlon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pizza Planet FC0 - Novo Rio F.C 0:1

31e minuut.
Gusmão bereikt de bal nog maar net als eerste. Frunda onderschept slim de pass. Frunda probeert naar een medespeler te passen. Frączyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Frączyński draait met de bal, schiet en ... Oponente bokst de bal weg.

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Novoselac zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kasztan geeft een lange en hoge pass. Frączyński rent richting de bal. Frączyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pizza Planet FC0 - Novo Rio F.C 0:2

39e minuut.
Nusko geeft een hoge lob. Galhardo kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Komasiński met een snelle inworp. Novoselac geeft de bal voor. Oponente probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Fadlon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fadlon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Daar is França, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kasztan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasztan passt de bal in één keer door. Novoselac is nu in balbezit. Novoselac geeft een hoge lob. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fadlon bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadlon haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pizza Planet FC0 - Novo Rio F.C 0:3

42e minuut.
Nusko geeft een hoge lob. Klungelig pakt Frączyński de bal. Peroba bereikt de bal nog maar net als eerste. Frączyński onderschept slim de pass. Frączyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pizza Planet FC0 - Novo Rio F.C 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pizza Planet FC0 87%, Novo Rio F.C 13%.
Pizza Planet FC0 - Novo Rio F.C 0:4

49e minuut.
Komasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Novoselac is nu in balbezit. Novoselac passt de bal met de wreef. Frączyński is nu in balbezit. Frączyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pizza Planet FC0 - Novo Rio F.C 0:5

54e minuut.
Frączyński is nu in balbezit. Frączyński passt de bal in één keer door. Praça bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadlon onderschept slim de pass. Fadlon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
França rent richting de bal. Komasiński onderschept slim de pass. Komasiński geeft de bal voor. Frączyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Frączyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pizza Planet FC0 - Novo Rio F.C 0:6

57e minuut.
França probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zago, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gusmão rent richting de bal. Fadlon bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadlon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Klungelig pakt Pacheco de bal. Pacheco probeert naar een medespeler te passen. Fadlon bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadlon haalt uit met een fantastische trap. Tanque probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Pizza Planet FC0 - Novo Rio F.C 0:7

70e minuut.
Pacheco is nu in balbezit. Frączyński rent richting de bal. Frączyński passt de bal met de wreef. Fadlon bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadlon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Nusko kopt de bal weg. Pratto geeft een hoge lob. Novoselac kopt de bal weg. Frączyński geeft een hoge lob. Fadlon maakt een snoekduik en kopt de bal. Oponente probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Janke komt het veld opgelopen.

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Marreco komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pizza Planet FC0 81%, Novo Rio F.C 19%.
Pizza Planet FC0 - Novo Rio F.C 0:7