Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-26 22:02
  • Competitiewedstrijd: Série D.25
  • Stadion: COMBATE_ Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1985
COMBATE_ Cruzeiro E
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 16.6
hopeless Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


1e minuut.
Alexandrino onderschept slim de pass. Quaresma onderschept slim de pass. Pikachu onderschept slim de pass. Alexandrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexandrino schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Quaresma met een sublieme pass. Birro bereikt de bal nog maar net als eerste. Birro geeft de bal voor. Mestrinho rent richting de bal. Mestrinho haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Ramalho geeft een hoge lob. Pessegueiro kopt de bal weg. Quaresma is nu in balbezit. Alexandrino verovert de bal door een tackle van achteren. Alexandrino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COMBATE_ 49%, Cruzeiro E 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
COMBATE_ - Cruzeiro E 0:0

50e minuut.
Mestrinho rent richting de bal. Accioly bereikt de bal nog maar net als eerste. Mestrinho onderschept slim de pass. Mestrinho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
COMBATE_ - Cruzeiro E 1:0

78e minuut.
Parnaíba passt de bal met de wreef. Maizena bereikt de bal nog maar net als eerste. Maizena passt de bal in één keer door. Camacho rent richting de bal. Camacho geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mestrinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Mestrinho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
COMBATE_ - Cruzeiro E 2:0

89e minuut.
Ramalho is nu in balbezit. Ramalho probeert naar een medespeler te passen. Mestrinho rent richting de bal. Klungelig pakt Mestrinho de bal. Mestrinho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
COMBATE_ - Cruzeiro E 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COMBATE_ 34%, Cruzeiro E 66%.
COMBATE_ - Cruzeiro E 3:0