Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Champions F.C SC Podre
Normal Tactiek 523
37% Balbezit 63%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 42.1
unsatisfactory Schieten outstanding
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen adequate


2e minuut.
Birten met de inworp. Ben Jor rent richting de bal. Ben Jor met een sublieme pass. Balcázar is nu in balbezit. Balcázar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Champions F.C - SC Podre 0:1

14e minuut.
Na een snelle pass probeert Vidal de bal onder controle te krijgen. Parnaíba rent richting de bal. Parnaíba speelt de bal door. Balcázar bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcázar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sotero trapt de bal weg van het doel. Parnaíba kopt de bal weg. Balcázar heeft problemen om de bal te vangen. Balcázar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Schneider bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapecó verovert de bal door een tackle van achteren. Chapecó passt de bal zonder na te denken. Balcázar rent richting de bal. Balcázar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Daar is Pernambuco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ben Jor verovert de bal door een tackle van achteren. Balcázar heeft problemen om de bal te vangen. Balcázar schiet op doel. Amorim probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Cunha rent richting de bal. Cunha geeft een lange en hoge pass. Rosalém probeert de bal aan de voet te houden. Balcázar rent richting de bal. Balcázar draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Müür passt de bal in één keer door. Chapecó bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapecó speelt de bal door. Balcázar rent richting de bal. Balcázar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Parnaíba passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Chapecó de bal. Chapecó probeert naar een medespeler te passen. Balcázar rent richting de bal. Balcázar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Chapecó geeft een lange en hoge pass. Balcázar rent richting de bal. Balcázar schiet op doel. Sotero maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Amorim probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Champions F.C - SC Podre 0:2

40e minuut.
is nu in balbezit. geeft een hoge lob. Cunha geeft een hoge lob. Balcázar is nu in balbezit. Balcázar draait met de bal, schiet en ... Sotero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Birten zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chapecó is nu in balbezit. Chapecó geeft een lange en hoge pass. Balcázar krijgt zijn hoofd ertegen. Sotero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Champions F.C - SC Podre 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Champions F.C 69%, SC Podre 31%.
Champions F.C - SC Podre 0:3

48e minuut.
Birten kopt de bal weg. Balcázar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Schneider rent richting de bal. Chapecó verovert de bal door een tackle van achteren. Chapecó draait met de bal, schiet en ... Sotero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Champions F.C - SC Podre 0:4

51e minuut.
Dicá probeert naar een medespeler te passen. Cunha is nu in balbezit. Cunha passt de bal zonder na te denken. Chapecó is nu in balbezit. Chapecó draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Champions F.C - SC Podre 0:5

53e minuut.
Amorim is nu in balbezit. Amorim met een sublieme pass. Chapecó is nu in balbezit. Chapecó draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Champions F.C - SC Podre 0:6

55e minuut.
Cunha kopt de bal weg. Ben Jor rent richting de bal. Ben Jor passt de bal met de wreef. Balcázar is nu in balbezit. Balcázar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Ben Jor met een sublieme pass. Pelotas geeft de bal voor. Dicá speelt de bal door. Balcázar rent richting de bal. Balcázar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Balcázar rent richting de bal. Balcázar draait met de bal, schiet en ... Sotero werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Tanque geeft een hoge lob. Cunha geeft een hoge lob. Ben Jor kopt de bal weg. Müür bereikt de bal nog maar net als eerste. Müür haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Champions F.C - SC Podre 0:7

68e minuut.
Inworp. Pelotas met de inworp. Pernambuco heeft problemen om de bal te vangen. Balcázar is nu in balbezit. Balcázar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Champions F.C - SC Podre 0:8

72e minuut.
Amorim geeft een hoge lob. Cunha kopt de bal weg. Klungelig pakt Tanque de bal. Chapecó rent richting de bal. Chapecó draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Amorim trapt de bal weg. Parnaíba kopt de bal weg. Balcázar is nu in balbezit. Balcázar schiet op doel. probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Navarro neemt de hoekschop. Parnaíba rent richting de bal. Parnaíba haalt uit met een fantastische trap. Sotero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Champions F.C - SC Podre 0:9

78e minuut.
Balcázar met een sublieme pass. Daar is Chapecó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. is nu in balbezit. Chapecó onderschept slim de pass. Chapecó draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Navarro probeert naar een medespeler te passen. Cunha is nu in balbezit. Cunha geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Balcázar de bal. Balcázar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Champions F.C 74%, SC Podre 26%.
Champions F.C - SC Podre 0:9