Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-26 22:02
  • Competitiewedstrijd: Série D.27
  • Stadion: Topet10 Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3046
Topet10 S. C. Corinthians Paulista
Normal Tactiek Tát.2
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
4 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.7 gemiddelde waardering 34.5
solid Schieten adequate
adequate Passen average
average Verdedigen average


2e minuut.
Poenisch passt de bal zonder na te denken. Maschinot bereikt de bal nog maar net als eerste. Maschinot speelt de bal door. Porumbel rent richting de bal. Porumbel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Maschinot kopt de bal weg. Daar is Łachowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomiotto onderschept slim de pass. Maschinot rent richting de bal. Maschinot schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Maschinot speelt de bal door. Tomiotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomiotto passt de bal in één keer door. Porumbel probeert de bal met de borst te controleren. Porumbel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Topet10 - S. C. Corinthians Paulista 0:1

16e minuut.
Urrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomiotto verovert de bal door een tackle van achteren. Tomiotto speelt de bal door. Porumbel rent richting de bal. Porumbel schiet op doel. Jakimowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Maschinot probeert naar een medespeler te passen. Porumbel bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrea is nu in balbezit. Tomiotto verovert de bal door een tackle van achteren. Tomiotto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Munaretti passt de bal met de wreef. Rubio is nu in balbezit. Rubio probeert naar een medespeler te passen. Andralas is nu in balbezit. Andralas haalt uit met een fantastische trap. Göncz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Topet10 50%, S. C. Corinthians Paulista 50%.
Topet10 - S. C. Corinthians Paulista 0:1

49e minuut.
Sükösd met de inworp. Misiurek rent richting de bal. Rubio verovert de bal door een tackle van achteren. Rubio geeft de bal voor. Andralas kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Misiurek is nu in balbezit. Trí Thắng verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marthaler. Marthaler krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Klungelig pakt Maschinot de bal. Munaretti geeft de bal voor. Klungelig pakt Andralas de bal. Andralas haalt uit met een fantastische trap. Göncz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Topet10 - S. C. Corinthians Paulista 1:1

79e minuut.
Urrea kopt de bal weg. Chlewiński rent richting de bal. Andralas verovert de bal door een tackle van achteren. Andralas haalt uit met een fantastische trap. Göncz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Topet10 45%, S. C. Corinthians Paulista 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Topet10 - S. C. Corinthians Paulista 1:1