Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Waldrast FC Augsburg
451 Tactiek 4132
46% Balbezit 54%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.5 gemiddelde waardering 27.8
slecht Schieten solide
zwak Passen matig
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Arouca is nu in balbezit. Arouca geeft een lange en hoge pass. Mendel heeft problemen om de bal te vangen. Szczepańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczepańczyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Bal geeft een hoge lob. Klungelig pakt Szczepańczyk de bal. Ignasiak rent richting de bal. Szczepańczyk is nu in balbezit. Szczepańczyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Weyrich is nu in balbezit. Weyrich geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tănăsescu met de inworp. Battaglia geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Klungelig pakt Nonnenmacher de bal. Battaglia verovert de bal door een tackle van achteren. Battaglia geeft de bal voor. Szczepańczyk rent richting de bal. Szczepańczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Waldrast - FC Augsburg 0:1

18e minuut.
Battaglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Battaglia geeft een lange en hoge pass. Ignasiak rent richting de bal. Ignasiak draait met de bal, schiet en ... Windfuhr werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Waldrast - FC Augsburg 0:2

19e minuut.
Hollmann met een sublieme pass. Haberla heeft problemen om de bal te vangen. Ignasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignasiak schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Cannati bereikt de bal nog maar net als eerste. Cannati geeft een lange en hoge pass. Boenisch probeert de bal aan de voet te houden. Ignasiak rent richting de bal. Ignasiak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Windfuhr niet meer kan verder spelen. Naujack komt het veld opgelopen.

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vasiliu komt het veld opgelopen. Kosiek komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Boenisch is nu in balbezit. Boenisch passt de bal in één keer door. Ignasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignasiak schiet op doel. Naujack werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Waldrast - FC Augsburg 0:3

38e minuut.
Daar is Szczepańczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczepańczyk passt de bal met de wreef. Ignasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignasiak haalt uit met een fantastische trap. Weyrich probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Bal onderschept slim de pass. Bal geeft een hoge lob. Ignasiak kopt de bal weg. Szczepańczyk rent richting de bal. Szczepańczyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kosiek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Boenisch is nu in balbezit. Ignasiak onderschept slim de pass. Ignasiak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Ignasiak rent richting de bal. Ignasiak speelt de bal door. Szczepańczyk rent richting de bal. Szczepańczyk haalt uit met een fantastische trap. Naujack maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Waldrast 79%, FC Augsburg 21%.
FC Waldrast - FC Augsburg 0:3

46e minuut.
Duque komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Kosiek rent richting de bal. Kosiek met een sublieme pass. Duque rent richting de bal. Duque haalt uit met een fantastische trap. Abraham probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal. Ignasiak rent richting de bal. Ignasiak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Duque rent richting de bal. Duque haalt uit met een fantastische trap. Naujack maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Waldrast - FC Augsburg 0:4

56e minuut.
Neumann rent richting de bal. Tănăsescu is nu in balbezit. Tănăsescu geeft de bal voor. Ignasiak rent richting de bal. Ignasiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Waldrast - FC Augsburg 0:5

60e minuut.
Duque controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Wybraniec komt het veld opgelopen. Ütt komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Bal geeft een hoge lob. Klungelig pakt Abraham de bal. Ignasiak is nu in balbezit. Ignasiak draait met de bal, schiet en ... Naujack maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Waldrast - FC Augsburg 0:6

71e minuut.
Battaglia is nu in balbezit. Veit met een sublieme pass. Tănăsescu speelt de bal door. Duque rent richting de bal. Duque haalt uit met een fantastische trap. Naujack verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Ignasiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Waldrast - FC Augsburg 0:7

73e minuut.
Fonteneau kopt de bal weg. Neumann is nu in balbezit. Tănăsescu begaat een overtreding. Tănăsescu krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Nonnenmacher met de inworp. Haberla is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bal. Bal krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Tănăsescu onderschept slim de pass. Tănăsescu speelt de bal door. Duque is nu in balbezit. Duque draait met de bal, schiet en ... Naujack probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Waldrast - FC Augsburg 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Waldrast 70%, FC Augsburg 30%.
FC Waldrast - FC Augsburg 0:8