Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kreveser SV Hamburgo SV
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 20.1
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


7e minuut.
Bonhof trapt de bal weg. Feddeler kopt de bal weg. Klungelig pakt Jackisch de bal. Diekmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Diekmann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Lamberz rent richting de bal. Hormayer verovert de bal door een tackle van achteren. Hormayer met een sublieme pass. Baelum is nu in balbezit. Baelum geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Hahnemann controleert de bal met de borst. Wortmann probeert naar een medespeler te passen. Daar is Feddeler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahl haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Abbing rent richting de bal. Achereiner onderschept slim de pass. Achereiner probeert naar een medespeler te passen. Dahl is nu in balbezit. Dahl draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kreveser SV 58%, Hamburgo SV 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kreveser SV - Hamburgo SV 0:0

48e minuut.
Diekmann is nu in balbezit. Jackisch rent richting de bal. Diekmann onderschept slim de pass. Diekmann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Hahnemann kopt de bal weg. Jackisch probeert de bal met de borst te controleren. Diekmann rent richting de bal. Diekmann schiet op doel. Bonhof werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kreveser SV - Hamburgo SV 0:1

64e minuut.
Abbing is nu in balbezit. Abbing geeft een lange en hoge pass. Jackisch probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nachtgoblin verovert de bal door een tackle van achteren. Nachtgoblin draait met de bal, schiet en ... Bonhof verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nachtgoblin bereikt de bal nog maar net als eerste. Nachtgoblin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Abbing onderschept slim de pass. Abbing probeert naar een medespeler te passen. Jackisch heeft problemen om de bal te vangen. Diekmann rent richting de bal. Diekmann draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kreveser SV - Hamburgo SV 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kreveser SV 75%, Hamburgo SV 25%.
Kreveser SV - Hamburgo SV 0:2