Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blau Weiss 90 Berlin Frankfurt
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.5 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten poor
average Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Dombauer haalt uit met een fantastische trap. Feldmann kopt de bal weg. Klungelig pakt Hänsel de bal. Dombauer rent richting de bal. Dombauer geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Jucknischke heeft problemen om de bal te vangen. Quint bereikt de bal nog maar net als eerste. Dombauer verovert de bal door een tackle van achteren. Dombauer haalt uit met een fantastische trap. Daar is Clemente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blau Weiss 90 Berlin 38%, Frankfurt 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Blau Weiss 90 Berlin - Frankfurt 0:0

53e minuut.
Ettengruber rent richting de bal. Steffen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ettengruber verovert de bal door een tackle van achteren. Ettengruber geeft een lange en hoge pass. Maier springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Weigel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dombauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Dombauer probeert naar een medespeler te passen. Maier bereikt de bal nog maar net als eerste. Maier draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Quint met een sublieme pass. Weigel is nu in balbezit. Weigel geeft een hoge lob. Welfering rent richting de bal. Welfering draait met de bal, schiet en ... Biasini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Duarte de bal. Welfering is nu in balbezit. Welfering draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Maier bereikt de bal nog maar net als eerste. Dombauer is nu in balbezit. Maier rent richting de bal. Maier schiet op doel. Heimeroth probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blau Weiss 90 Berlin - Frankfurt 1:0

77e minuut.
Prestigiacomo heeft problemen om de bal te vangen. Weigel verovert de bal door een tackle van achteren. Weigel passt de bal met de wreef. Welfering is nu in balbezit. Welfering schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Ettengruber kopt de bal weg. Daar is Maier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Feldmann is nu in balbezit. Maier verovert de bal door een tackle van achteren. Maier draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Heimeroth met een harde bal richting middenveld. Oesterlein kopt de bal weg. Daar is Jucknischke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maier is nu in balbezit. Maier schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Hänsel met een sublieme pass. Maier bereikt de bal nog maar net als eerste. Dombauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Dombauer haalt uit met een fantastische trap. Heimeroth werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blau Weiss 90 Berlin - Frankfurt 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blau Weiss 90 Berlin 50%, Frankfurt 50%.
Blau Weiss 90 Berlin - Frankfurt 2:0