Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juniorbull Borussia Duderstadt 09
352 Tactiek Grund
42% Balbezit 58%
63% Spel op eigen helft 37%
1 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 29.2
poor Schieten average
poor Passen average
weak Verdedigen weak


1e minuut.
Daar is Oettel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rowiński is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oettel. Oettel krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Daun heeft problemen om de bal te vangen. Oettel bereikt de bal nog maar net als eerste. Daun is nu in balbezit. Oettel is nu in balbezit. Oettel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Parlau met een sublieme pass. Rowiński rent richting de bal. Rowiński speelt de bal door. Danielczy is nu in balbezit. Danielczy draait met de bal, schiet en ... Snehotte bokst de bal weg.

22e minuut.
Parlau met een sublieme pass. Rowiński is nu in balbezit. Gerben bereikt de bal nog maar net als eerste. Danielczy onderschept slim de pass. Danielczy haalt uit met een fantastische trap. Snehotte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Thielen geeft een hoge lob. Habich kopt de bal weg. Klungelig pakt Gerben de bal. Danielczy rent richting de bal. Danielczy schiet op doel. Snehotte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Parlau passt de bal met de wreef. Thielen bereikt de bal nog maar net als eerste. Thielen speelt de bal door. Rowiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rowiński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Ramírez passt de bal in één keer door. Danielczy is nu in balbezit. Danielczy passt de bal in één keer door. Rowiński rent richting de bal. Rowiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juniorbull - Borussia Duderstadt 09 0:1

38e minuut.
Rowiński rent richting de bal. Rowiński passt de bal in één keer door. Danielczy rent richting de bal. Danielczy draait met de bal, schiet en ... Snehotte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juniorbull - Borussia Duderstadt 09 0:2

40e minuut.
Ramírez rent richting de bal. Ramírez passt de bal zonder na te denken. Feger rent richting de bal. Danielczy verovert de bal door een tackle van achteren. Danielczy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juniorbull 71%, Borussia Duderstadt 09 29%.
Juniorbull - Borussia Duderstadt 09 0:2

48e minuut.
Machwirth geeft een hoge lob. Ramírez rent richting de bal. Reluga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Reluga krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Thielen met een harde bal richting middenveld. Parlau kopt de bal weg. Danielczy rent richting de bal. Danielczy draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Feger heeft problemen om de bal te vangen. Rowiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rowiński speelt de bal door. Danielczy rent richting de bal. Danielczy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Machwirth met een sublieme pass. Parlau rent richting de bal. Parlau speelt de bal door. Danielczy rent richting de bal. Danielczy schiet op doel. Snehotte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Ramírez passt de bal met de wreef. Habich rent richting de bal. Habich probeert naar een medespeler te passen. Rowiński rent richting de bal. Rowiński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juniorbull 55%, Borussia Duderstadt 09 45%.
Juniorbull - Borussia Duderstadt 09 0:2