Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borussia Kerpen Black and yellow
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
36% Spel op eigen helft 64%
26 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.6 gemiddelde waardering 21.4
solid Schieten weak
average Passen weak
weak Verdedigen poor


6e minuut.
Uzsoy probeert naar een medespeler te passen. Tanoira probeert naar een medespeler te passen. Vagu is nu in balbezit. Vagu draait met de bal, schiet en ... Paal!

14e minuut.
Schulz is nu in balbezit. Gardenier bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanoira bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanoira schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bullerjahn de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Imbert rent richting de bal. Paulakorpi rent richting de bal. Imbert onderschept slim de pass. Imbert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Kerpen - Black and yellow 0:1

21e minuut.
Mantel is nu in balbezit. Tanoira onderschept slim de pass. Tanoira probeert naar een medespeler te passen. Vagu is nu in balbezit. Vagu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Juengst, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vagu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vagu draait met de bal, schiet en ... Haack verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
de la Torre met de inworp. Gardenier kan de bal niet met de borst controleren. Gardenier geeft een hoge lob. Vagu rent richting de bal. Vagu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Borussia Kerpen - Black and yellow 1:1

35e minuut.
Paulakorpi geeft een hoge lob. de la Torre is nu in balbezit. de la Torre met een sublieme pass. Vagu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vagu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Schulz met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Uzsoy met een snelle inworp. Klungelig pakt Gardenier de bal. Gardenier geeft de bal voor. Haack kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Frontzeck speelt de bal door. Karabacak rent richting de bal. Karabacak geeft de bal voor. Imbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Kerpen - Black and yellow 1:2

42e minuut.
Brandibock probeert naar een medespeler te passen. Portinaro probeert naar een medespeler te passen. Tanoira rent richting de bal. Vagu is nu in balbezit. Vagu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Kerpen 45%, Black and yellow 55%.
Borussia Kerpen - Black and yellow 1:2

48e minuut.
Karabacak bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabacak geeft de bal voor. Tanoira probeert naar een medespeler te passen. Vagu is nu in balbezit. Vagu schiet op doel. Haack verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Schulz is nu in balbezit. Vagu onderschept slim de pass. Vagu passt de bal met de wreef. Tanoira rent richting de bal. Tanoira schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Inworp. Uzsoy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. de la Torre met een sublieme pass. Vagu is nu in balbezit. Vagu draait met de bal, schiet en ... Haack bokst de bal weg.

54e minuut.
Bullerjahn geeft een hoge lob. Jebsen kopt de bal weg. Tanoira is nu in balbezit. Vagu rent richting de bal. Vagu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
de la Torre geeft de bal voor. Daar is Vagu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vagu passt de bal met de wreef. Gardenier bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardenier geeft de bal voor. Haack verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vagu rent richting de bal. Vagu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Borussia Kerpen - Black and yellow 2:2

61e minuut.
Klungelig pakt Imbert de bal. Portinaro geeft een lange en hoge pass. Vagu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanoira is nu in balbezit. Tanoira haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Kerpen - Black and yellow 3:2

64e minuut.
Tanoira is nu in balbezit. Tanoira speelt de bal door. Vagu is nu in balbezit. Vagu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Kerpen - Black and yellow 4:2

75e minuut.
Karabacak kopt de bal weg. Klungelig pakt Brandibock de bal. Portinaro speelt de bal door. Tanoira rent richting de bal. Tanoira haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Massini geeft een lange en hoge pass. Bullerjahn heeft problemen om de bal te vangen. Vagu is nu in balbezit. Vagu schiet op doel. Haack maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Kerpen - Black and yellow 5:2

81e minuut.
Uzsoy probeert naar een medespeler te passen. Gardenier is nu in balbezit. Gardenier passt de bal zonder na te denken. Vagu is nu in balbezit. Vagu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Vagu is nu in balbezit. Juengst is nu in balbezit. Vagu onderschept slim de pass. Vagu draait met de bal, schiet en ... Haack probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Mantel is nu in balbezit. de la Torre onderschept slim de pass. de la Torre passt de bal met de wreef. Vagu rent richting de bal. Vagu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Kerpen 28%, Black and yellow 72%.
Borussia Kerpen - Black and yellow 5:2