Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Black and yellow Bayern KGaA
Normal Tactiek Attack
43% Balbezit 57%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.6 gemiddelde waardering 28.5
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


16e minuut.
Lindenboin verovert de bal door een tackle van achteren. Lindenboin speelt de bal door. Bullerjahn bereikt de bal nog maar net als eerste. Menegardo verovert de bal door een tackle van achteren. Menegardo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Przybyłowski probeert naar een medespeler te passen. Siwak is nu in balbezit. Siwak passt de bal zonder na te denken. Menegardo is nu in balbezit. Menegardo schiet op doel. Haack bokst de bal weg. Menegardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Menegardo draait met de bal, schiet en ... Haack kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Przybyłowski speelt de bal door. Hirt bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirt speelt de bal door. Albarracín rent richting de bal. Albarracín draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Hirt verovert de bal door een tackle van achteren. Lindenboin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindenboin met een sublieme pass. Albarracín bereikt de bal nog maar net als eerste. Albarracín geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Black and yellow - Bayern KGaA 0:1

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Siwak met een snelle inworp. Przybyłowski rent richting de bal. Przybyłowski geeft de bal voor. Haack probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Black and yellow - Bayern KGaA 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black and yellow 58%, Bayern KGaA 42%.
Black and yellow - Bayern KGaA 0:2

61e minuut.
Menegardo probeert naar een medespeler te passen. Albarracín rent richting de bal. Hirt bereikt de bal nog maar net als eerste. Albarracín is nu in balbezit. Albarracín haalt uit met een fantastische trap. Haack bokst de bal weg. Menegardo rent richting de bal. Menegardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Black and yellow - Bayern KGaA 0:3

63e minuut.
Siwak onderschept slim de pass. Siwak probeert naar een medespeler te passen. Albarracín speelt de bal door. Menegardo is nu in balbezit. Menegardo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Black and yellow - Bayern KGaA 0:4

66e minuut.
Sollinger probeert naar een medespeler te passen. Imbert is nu in balbezit. Brandibock rent richting de bal. Brandibock draait met de bal, schiet en ... Neiling probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Black and yellow - Bayern KGaA 1:4

81e minuut.
Albarracín bereikt de bal nog maar net als eerste. Albarracín geeft de bal voor. Mantel probeert de bal aan de voet te houden. Menegardo rent richting de bal. Menegardo haalt uit met een fantastische trap. Haack probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Black and yellow - Bayern KGaA 1:5

90e minuut.
Albarracín rent richting de bal. Albarracín passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hirt de bal. Hirt draait met de bal, schiet en ... Haack maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black and yellow - Bayern KGaA 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black and yellow 63%, Bayern KGaA 37%.
Black and yellow - Bayern KGaA 1:6