Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1.FCNITSCH Black and yellow
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 22.3
hopeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen matig


3e minuut.
Pierer speelt de bal door. Inworp. Naffin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Imhof geeft de bal voor. Peppler springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Imhof rent richting de bal. Sollinger onderschept slim de pass. Garrison is nu in balbezit. Imhof rent richting de bal. Imhof schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Frontzeck is nu in balbezit. Frontzeck geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Imbert de bal. Imbert schiet op doel. Falz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FCNITSCH - Black and yellow 0:1

15e minuut.
Garrison met een snelle inworp. Berghausen is nu in balbezit. Sollinger is nu in balbezit. Berghausen verovert de bal door een tackle van achteren. Berghausen geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Schellenberg is nu in balbezit. Schellenberg probeert naar een medespeler te passen. Imbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbert heeft problemen om de bal te vangen. Imbert schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Sollinger speelt de bal door. Imbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandibock is nu in balbezit. Imbert rent richting de bal. Imbert draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Mahnecke geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jebsen met een snelle inworp. Imbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbert schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Bönisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Frontzeck verovert de bal door een tackle van achteren. Frontzeck met een sublieme pass. Imbert is nu in balbezit. Imbert haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Garrison rent richting de bal. Brandibock onderschept slim de pass. Krekel bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandibock verovert de bal door een tackle van achteren. Brandibock draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FCNITSCH 56%, Black and yellow 44%.
1.FCNITSCH - Black and yellow 0:1

54e minuut.
Naffin probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jebsen met een snelle inworp. Brandibock rent richting de bal. Brandibock schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Hand rent richting de bal. Brandibock verovert de bal door een tackle van achteren. Brandibock passt de bal in één keer door. Imbert is nu in balbezit. Imbert draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Pirkl is nu in balbezit. Sollinger onderschept slim de pass. Sollinger probeert naar een medespeler te passen. Imbert is nu in balbezit. Imbert schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Frontzeck met een snelle inworp. Brandibock is nu in balbezit. Brandibock draait met de bal, schiet en ... Imbert heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Falz trapt de bal weg. Pierer probeert de bal met de borst te controleren. Hand met een sublieme pass. Peppler bereikt de bal nog maar net als eerste. Peppler schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FCNITSCH 70%, Black and yellow 30%.
1.FCNITSCH - Black and yellow 0:1