Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borussia Kerpen Blutmond
Normal Tactiek 352
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
17 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.8 gemiddelde waardering 26.7
good Schieten average
weak Passen poor
average Verdedigen average


6e minuut.
Nägler rent richting de bal. Chugajnov rent richting de bal. Chugajnov met een sublieme pass. Vagu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vagu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Klungelig pakt Wandal de bal. Kämmerling is nu in balbezit. Vagu verovert de bal door een tackle van achteren. Vagu haalt uit met een fantastische trap. Wagner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Kerpen - Blutmond 1:0

25e minuut.
Hänzka met een sublieme pass. Tenkhoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Vagu verovert de bal door een tackle van achteren. Vagu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Kerpen - Blutmond 2:0

26e minuut.
Zalyalov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Evcimen komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Hänzka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardenier onderschept slim de pass. Gardenier geeft een hoge lob. Vagu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vagu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Chugajnov rent richting de bal. Nägler verovert de bal door een tackle van achteren. Nägler met een sublieme pass. Babilas is nu in balbezit. Babilas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Tanoira bereikt de bal nog maar net als eerste. Kämmerling bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanoira verovert de bal door een tackle van achteren. Vagu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vagu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Kerpen 56%, Blutmond 44%.
Borussia Kerpen - Blutmond 2:0

46e minuut.
Kämmerling bereikt de bal nog maar net als eerste. Vagu onderschept slim de pass. Vagu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Tanoira de bal. Tanoira schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Pastors bereikt de bal nog maar net als eerste. Zerbrach onderschept slim de pass. Chugajnov geeft de bal voor. Vagu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vagu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Doeltrap. Wagner trapt de bal weg. Hänzka kopt de bal weg. Vagu rent richting de bal. Vagu draait met de bal, schiet en ... Wagner bokst de bal weg.

77e minuut.
Gardenier speelt de bal door. Evcimen speelt de bal door. Wandal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vagu onderschept slim de pass. Vagu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

85e minuut.
Chugajnov met een sublieme pass. Tanoira is nu in balbezit. Vagu rent richting de bal. Tanoira rent richting de bal. Tanoira haalt uit met een fantastische trap. Paal!

87e minuut.
Hänzka geeft een lange en hoge pass. Beteringhe met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Kämmerling de bal onder controle te krijgen. Tanoira bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanoira draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Tenkhoff geeft de bal voor. Inworp. Massini met de inworp. Tanoira is nu in balbezit. Tanoira schiet op doel. Wagner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vagu rent richting de bal. Vagu haalt uit met een fantastische trap. Wagner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Kerpen - Blutmond 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Kerpen 34%, Blutmond 66%.
Borussia Kerpen - Blutmond 3:0