Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ballin FC TSV Oberhaunstadt
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 22.2
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen average


19e minuut.
Daar is Häfele, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal bereikt de bal nog maar net als eerste. Häfele verovert de bal door een tackle van achteren. Häfele schiet op doel. Bade werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ballin FC - TSV Oberhaunstadt 0:1

26e minuut.
Noack kan de bal niet met de borst controleren. Häfele is nu in balbezit. Häfele met een sublieme pass. Pino is nu in balbezit. Pino schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Schlemmer rent richting de bal. Stendel onderschept slim de pass. Stendel passt de bal zonder na te denken. Pino is nu in balbezit. Pino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Klungelig pakt Abromeit de bal. Paal is nu in balbezit. Paal passt de bal zonder na te denken. Schlemmer is nu in balbezit. Schlemmer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ballin FC 49%, TSV Oberhaunstadt 51%.
Ballin FC - TSV Oberhaunstadt 0:1

49e minuut.
Achteresch geeft een hoge lob. Inworp. Stendel met een snelle inworp. Schlemmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schlemmer geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Iveges rent richting de bal. Iveges probeert naar een medespeler te passen. Schlemmer probeert naar een medespeler te passen. Isensee is nu in balbezit. Isensee schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Häfele raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Äffle komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Hänel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hänel geeft de bal voor. Kammermeyer rent richting de bal. Pino verovert de bal door een tackle van achteren. Pino haalt uit met een fantastische trap. Bade verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Noack kan de bal niet met de borst controleren. Äffle is nu in balbezit. Paal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Äffle is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Abromeit zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Stendel raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fatsch komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Bade trapt de bal weg van het doel. Schlemmer heeft problemen om de bal te vangen. Schlemmer met een sublieme pass. Rakk bereikt de bal nog maar net als eerste. Rakk draait met de bal, schiet en ... Berhalter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ballin FC 48%, TSV Oberhaunstadt 52%.
Ballin FC - TSV Oberhaunstadt 0:1