Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KSC 2 FC Leviathan 24
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
13 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.8 gemiddelde waardering 19.1
average Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Klungelig pakt Teiwes de bal. Pfeifer verovert de bal door een tackle van achteren. Pfeifer passt de bal met de wreef. Pitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Inworp. Bache met de inworp. Cimen geeft de bal voor. Feichtinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Feichtinger haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Gartung geeft een lange en hoge pass. Bache kopt de bal weg. Klungelig pakt Piesker de bal. Pitz rent richting de bal. Pitz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KSC 2 - FC Leviathan 24 1:0

31e minuut.
Kürzinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Hein is nu in balbezit. Hein geeft een lange en hoge pass. Gaeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaeta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Gaeta is nu in balbezit. Cimen begaat een overtreding. Gaeta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Teiwes zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nabil bereikt de bal nog maar net als eerste. Nabil geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Weckmüller bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaeta onderschept slim de pass. Gaeta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Inworp. Bache zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Härdter kan de bal niet met de borst controleren. Härdter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KSC 2 - FC Leviathan 24 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KSC 2 47%, FC Leviathan 24 53%.
KSC 2 - FC Leviathan 24 2:0

54e minuut.
Härdter rent richting de bal. Cassel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassel passt de bal met de wreef. Gaeta is nu in balbezit. Gaeta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Hein is nu in balbezit. Hein met een sublieme pass. Haderer met een sublieme pass. Pitz is nu in balbezit. Pitz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Pfeifer probeert naar een medespeler te passen. Härdter bereikt de bal nog maar net als eerste. Härdter speelt de bal door. Pitz is nu in balbezit. Pitz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kömig probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Abelmann geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Feichtinger met een snelle inworp. Klungelig pakt Härdter de bal. Härdter haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KSC 2 - FC Leviathan 24 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KSC 2 54%, FC Leviathan 24 46%.
KSC 2 - FC Leviathan 24 3:0