Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barcelona Hamza Fc aynat
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 21.8
slecht Schieten zwak
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


12e minuut.
Sanou raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Neumeier komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Lammens kopt de bal weg. Garbo is nu in balbezit. Maks onderschept slim de pass. Mütze is nu in balbezit. Mütze haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Mütze rent richting de bal. Maks is nu in balbezit. Jens bereikt de bal nog maar net als eerste. Maks is nu in balbezit. Maks haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Bley onderschept slim de pass. Neumeier is nu in balbezit. Neumeier geeft een hoge lob. Mütze rent richting de bal. Mütze schiet op doel. Krüger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona Hamza - Fc aynat 0:1

42e minuut.
Neumeier raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Teipelke komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Garbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Maks verovert de bal door een tackle van achteren. Maks met een sublieme pass. Mütze rent richting de bal. Mütze haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona Hamza - Fc aynat 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelona Hamza 64%, Fc aynat 36%.
Barcelona Hamza - Fc aynat 0:2

49e minuut.
Liepack zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Breuer heeft problemen om de bal te vangen. Breuer met een sublieme pass. Jens rent richting de bal. Jens geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Krüger met een harde bal richting middenveld. Teipelke kopt de bal weg. Klungelig pakt Mütze de bal. Maks is nu in balbezit. Maks draait met de bal, schiet en ... Krüger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mütze rent richting de bal. Mütze schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Jaumann rent richting de bal. Jaumann geeft de bal voor. Pässler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maks rent richting de bal. Maks schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Daub geeft een lange en hoge pass. Mütze probeert de bal aan de voet te houden. Tull is nu in balbezit. Mütze onderschept slim de pass. Mütze schiet op doel. Krüger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tull geeft een hoge lob. Inworp. Wrangel met de inworp. Maks geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelona Hamza 63%, Fc aynat 37%.
Barcelona Hamza - Fc aynat 0:2