Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Schaumburger Sport Verein Polonia Berlin
442 Tactiek Attack
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
4 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.3 gemiddelde waardering 20.2
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Kahrmann probeert naar een medespeler te passen. Ganztahl rent richting de bal. Walke rent richting de bal. Benz is nu in balbezit. Benz haalt uit met een fantastische trap. Pirrung verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Skoumal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kahrmann rent richting de bal. Kahrmann passt de bal met de wreef. Walke rent richting de bal. Walke draait met de bal, schiet en ... Pirrung verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Schaumburger Sport Verein - Polonia Berlin 0:1

16e minuut.
Kahrmann geeft een hoge lob. Altenberg probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Walke is nu in balbezit. Ganztahl is nu in balbezit. Ganztahl draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Benz is nu in balbezit. Benz met een sublieme pass. Walke bereikt de bal nog maar net als eerste. Walke schiet op doel. Pirrung probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Schaumburger Sport Verein - Polonia Berlin 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schaumburger Sport Verein 52%, Polonia Berlin 48%.
Schaumburger Sport Verein - Polonia Berlin 0:2

56e minuut.
Wrase is nu in balbezit. Skoumal is nu in balbezit. Skoumal geeft een lange en hoge pass. Walke rent richting de bal. Walke haalt uit met een fantastische trap. Pirrung verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Herrlich rent richting de bal. Märtins bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrlich schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Herrlich krijgt een gele kaart. Märtins raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

86e minuut.
Märtins geeft een lange en hoge pass. Pinz probeert de bal aan de voet te houden. Beuchel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinz verovert de bal door een tackle van achteren. Pinz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Schaumburger Sport Verein - Polonia Berlin 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schaumburger Sport Verein 47%, Polonia Berlin 53%.
Schaumburger Sport Verein - Polonia Berlin 1:2