Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Luani Fc 2002 Mülheim
Normal Tactiek defensiv
48% Balbezit 52%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 38.6
weak Schieten solid
poor Passen excellent
poor Verdedigen weak


10e minuut.
Klungelig pakt Jaszczur de bal. Ganswindt is nu in balbezit. Ganswindt passt de bal met de wreef. Daar is Folta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Folta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Luani Fc - 2002 Mülheim 0:1

17e minuut.
Daar is Sallmayer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Farwick geeft een lange en hoge pass. Folta is nu in balbezit. Folta haalt uit met een fantastische trap. Cleve maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luani Fc - 2002 Mülheim 0:2

18e minuut.
Ganswindt met een sublieme pass. Lubanski rent richting de bal. Palatinus met een sublieme pass. Folta rent richting de bal. Folta schiet op doel. Cleve bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Luani Fc - 2002 Mülheim 0:3

21e minuut.
Krahn bereikt de bal nog maar net als eerste. Papok verovert de bal door een tackle van achteren. Papok geeft een lange en hoge pass. Folta probeert de bal met de borst te controleren. Folta haalt uit met een fantastische trap. Cleve probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Luani Fc - 2002 Mülheim 0:4

29e minuut.
Ganswindt rent richting de bal. Jedamzik onderschept slim de pass. Jedamzik met een sublieme pass. Folta rent richting de bal. Folta haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Ganswindt probeert de bal met de borst te controleren. Rodekamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodekamp passt de bal met de wreef. Folta bereikt de bal nog maar net als eerste. Folta draait met de bal, schiet en ... Cleve probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rodekamp zal de hoekschop nemen. Jaszczur springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luani Fc - 2002 Mülheim 0:5

34e minuut.
Sallmayer rent richting de bal. Jedamzik is nu in balbezit. Jedamzik passt de bal met de wreef. Folta rent richting de bal. Folta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Sallmayer rent richting de bal. Jedamzik onderschept slim de pass. Jedamzik probeert naar een medespeler te passen. Jaszczur bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaszczur schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Lubanski geeft een lange en hoge pass. Rodekamp probeert de bal aan de voet te houden. Rodekamp met een sublieme pass. Folta heeft problemen om de bal te vangen. Folta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Luani Fc - 2002 Mülheim 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luani Fc 79%, 2002 Mülheim 21%.
Luani Fc - 2002 Mülheim 0:6

50e minuut.
Klungelig pakt Richling de bal. Rodekamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodekamp geeft een lange en hoge pass. Folta rent richting de bal. Folta schiet op doel. Cleve bokst de bal weg.

54e minuut.
Kalnak is nu in balbezit. Rodekamp onderschept slim de pass. Rodekamp speelt de bal door. Folta is nu in balbezit. Folta draait met de bal, schiet en ... Cleve probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Palatinus bereikt de bal nog maar net als eerste. Farwick verovert de bal door een tackle van achteren. Farwick passt de bal zonder na te denken. Folta is nu in balbezit. Folta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Luani Fc - 2002 Mülheim 0:7

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rodekamp met de inworp. Jedamzik is nu in balbezit. Jedamzik geeft een lange en hoge pass. Folta krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Klungelig pakt Ganswindt de bal. Jedamzik is nu in balbezit. Jedamzik geeft een lange en hoge pass. Jaszczur bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaszczur schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Rodekamp met een sublieme pass. Farwick is nu in balbezit. Farwick passt de bal zonder na te denken. Jaszczur rent richting de bal. Jaszczur schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Jedamzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Jedamzik passt de bal zonder na te denken. Farwick met een sublieme pass. Folta rent richting de bal. Folta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Palatinus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Folta rent richting de bal. Folta passt de bal zonder na te denken. Jaszczur rent richting de bal. Jaszczur schiet op doel. Cleve bokst de bal weg.

81e minuut.
Palatinus is nu in balbezit. Farwick verovert de bal door een tackle van achteren. Farwick met een sublieme pass. Jaszczur is nu in balbezit. Jaszczur haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Kalnak is nu in balbezit. Rodekamp is nu in balbezit. Kalnak is nu in balbezit. Jedamzik rent richting de bal. Jedamzik schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Palatinus speelt de bal door. Jedamzik rent richting de bal. Jedamzik speelt de bal door. Folta bereikt de bal nog maar net als eerste. Folta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luani Fc 77%, 2002 Mülheim 23%.
Luani Fc - 2002 Mülheim 0:7