Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Hollywood II 2002 Mülheim
def Tactiek defensiv
49% Balbezit 51%
66% Spel op eigen helft 34%
7 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39.4 gemiddelde waardering 40.3
adequate Schieten hopeless
adequate Passen very good
adequate Verdedigen weak


19e minuut.
Silbermücke bereikt de bal nog maar net als eerste. Silbermücke probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jabłko de bal. De Witte verovert de bal door een tackle van achteren. De Witte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hollywood II - 2002 Mülheim 1:0

26e minuut.
Dymecki geeft een lange en hoge pass. De Witte rent richting de bal. Werne is nu in balbezit. De Witte verovert de bal door een tackle van achteren. De Witte draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hollywood II 67%, 2002 Mülheim 33%.
FC Hollywood II - 2002 Mülheim 1:0

51e minuut.
Svarāns kopt de bal weg. Folten probeert naar een medespeler te passen. De Witte bereikt de bal nog maar net als eerste. De Witte kan de bal niet met de borst controleren. De Witte schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Silbermücke rent richting de bal. De Witte verovert de bal door een tackle van achteren. Laner is nu in balbezit. De Witte onderschept slim de pass. De Witte draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Jakobs passt de bal zonder na te denken. Naujoks rent richting de bal. Naujoks passt de bal zonder na te denken. Silbermücke is nu in balbezit. Silbermücke draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hollywood II 66%, 2002 Mülheim 34%.
FC Hollywood II - 2002 Mülheim 1:0