Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1.FC Köpenick Nord Angry Nerds FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 14.8
average Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Eggimann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ruddigkeit probeert naar een medespeler te passen. von Gimpertshausen is nu in balbezit. Inder verovert de bal door een tackle van achteren. Inder draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Köpenick Nord - Angry Nerds FC 1:0

16e minuut.
Abke probeert naar een medespeler te passen. Kalny geeft een hoge lob. Pinz rent richting de bal. Preuß verovert de bal door een tackle van achteren. Preuß schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
von Gimpertshausen met een harde bal richting middenveld. Dambach bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Mahr zijn tegenspeler op de grond. Mahr krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Piroddi geeft een hoge lob. Eggimann kopt de bal weg. Kalny probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Silbergieser bereikt de bal nog maar net als eerste. Silbergieser schiet op doel. Gerlich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Köpenick Nord - Angry Nerds FC 2:0

30e minuut.
Ruddigkeit speelt de bal door. Piroddi bereikt de bal nog maar net als eerste. Piroddi passt de bal zonder na te denken. Inder bereikt de bal nog maar net als eerste. Inder haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Köpenick Nord - Angry Nerds FC 3:0

39e minuut.
Hurle bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruddigkeit met een sublieme pass. Pinz is nu in balbezit. Noor verovert de bal door een tackle van achteren. Noor schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Köpenick Nord - Angry Nerds FC 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Köpenick Nord 54%, Angry Nerds FC 46%.
1.FC Köpenick Nord - Angry Nerds FC 3:1

47e minuut.
Abke rent richting de bal. Noor verovert de bal door een tackle van achteren. Noor probeert naar een medespeler te passen. Preuß rent richting de bal. Preuß schiet op doel. Papok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Köpenick Nord - Angry Nerds FC 3:2

51e minuut.
Noor geeft een lange en hoge pass. Pinz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinz passt de bal zonder na te denken. Noor is nu in balbezit. Noor draait met de bal, schiet en ... Papok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Silbergieser is nu in balbezit. Kalny onderschept slim de pass. Kalny passt de bal met de wreef. Inder bereikt de bal nog maar net als eerste. Inder draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Kalny speelt de bal door. Noor bereikt de bal nog maar net als eerste. Noor met een sublieme pass. Preuß rent richting de bal. Preuß schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
1.FC Köpenick Nord - Angry Nerds FC 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Köpenick Nord 47%, Angry Nerds FC 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
1.FC Köpenick Nord - Angry Nerds FC 3:3