Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Hollywood II Tommy FC
def Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
44% Spel op eigen helft 56%
18 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.5 gemiddelde waardering 18.4
matig Schieten zwak
redelijk Passen slecht
goed Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Ringk rent richting de bal. Stephens verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lamm. Lamm krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Dymecki probeert de bal met de borst te controleren. Dymecki geeft de bal voor. Klungelig pakt Ringk de bal. Stephens verovert de bal door een tackle van achteren. Stephens draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Kornacki rent richting de bal. Kresa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kresa speelt de bal door. Stephens is nu in balbezit. Stephens schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Daske zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lamm bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornacki verovert de bal door een tackle van achteren. Kornacki draait met de bal, schiet en ... Nebes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Felten probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hollywood II 43%, Tommy FC 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Hollywood II - Tommy FC 0:0

51e minuut.
Dymecki onderschept slim de pass. Dymecki geeft een hoge lob. Lamm heeft problemen om de bal te vangen. Stephens bereikt de bal nog maar net als eerste. Stephens schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hollywood II - Tommy FC 1:0

54e minuut.
Palagyi rent richting de bal. Palagyi geeft een hoge lob. Stephens rent richting de bal. Stephens draait met de bal, schiet en ... Felten maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hollywood II - Tommy FC 2:0

65e minuut.
Masarczyk speelt de bal door. Palagyi is nu in balbezit. Palagyi geeft de bal voor. Stephens rent richting de bal. Stephens schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Daar is Dymecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szafarz met een sublieme pass. Dymecki geeft een lange en hoge pass. Stephens rent richting de bal. Stephens haalt uit met een fantastische trap. Felten probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Kresa kan de bal niet met de borst controleren. Kresa probeert naar een medespeler te passen. Stephens rent richting de bal. Stephens haalt uit met een fantastische trap. Nebes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Daske geeft een hoge lob. Kornacki controleert de bal met de borst. Daske met een sublieme pass. Stephens bereikt de bal nog maar net als eerste. Stephens draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hollywood II - Tommy FC 3:0

84e minuut.
Haman met een sublieme pass. Nebes bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebes geeft een hoge lob. Stephens rent richting de bal. Stephens haalt uit met een fantastische trap. Felten probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Daske probeert naar een medespeler te passen. Lamm heeft problemen om de bal te vangen. Stephens is nu in balbezit. Stephens draait met de bal, schiet en ... Felten werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hollywood II - Tommy FC 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hollywood II 45%, Tommy FC 55%.
FC Hollywood II - Tommy FC 4:0