Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Angry Nerds FC Winter Garden FC
Normal Tactiek 343
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 24.8
unsatisfactory Schieten average
poor Passen average
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Jänig probeert naar een medespeler te passen. Gutschmidt bereikt de bal nog maar net als eerste. Jänig speelt de bal door. Hartz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Massenbach is nu in balbezit. Massenbach probeert naar een medespeler te passen. Hartz is nu in balbezit. Hartz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Angry Nerds FC - Winter Garden FC 0:1

10e minuut.
Noss is nu in balbezit. Massenbach onderschept slim de pass. Inworp. Noss zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Noor geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Lascal bokst de bal weg.

14e minuut.
Eckert rent richting de bal. Jänig verovert de bal door een tackle van achteren. Jänig passt de bal in één keer door. Hartz rent richting de bal. Hartz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Talberg geeft een lange en hoge pass. Inworp. Leiva zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jänig is nu in balbezit. Jänig geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Noss passt de bal in één keer door. Kraus rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Preuß. Preuß krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Preuß is nu in balbezit. Gutschmidt bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutschmidt speelt de bal door. Preuß bereikt de bal nog maar net als eerste. Preuß schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Isea rent richting de bal. Noss verovert de bal door een tackle van achteren. Noss passt de bal in één keer door. Noor rent richting de bal. Noor draait met de bal, schiet en ... Lascal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Frost probeert de bal aan de voet te houden. Jänig bereikt de bal nog maar net als eerste. Reus is nu in balbezit. Jänig verovert de bal door een tackle van achteren. Jänig geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Isea geeft een hoge lob. Inworp. Noss met een snelle inworp. Daar is Noor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Noor geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Leiva passt de bal met de wreef. Jänig bereikt de bal nog maar net als eerste. Clondescu rent richting de bal. Clondescu haalt uit met een fantastische trap. von Gimpertshausen probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Angry Nerds FC 45%, Winter Garden FC 55%.
Angry Nerds FC - Winter Garden FC 0:1

67e minuut.
Clondescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Clondescu passt de bal zonder na te denken. Jänig rent richting de bal. Jänig draait met de bal, schiet en ... Hartz probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Angry Nerds FC - Winter Garden FC 0:2

70e minuut.
von Gimpertshausen is nu in balbezit. von Gimpertshausen geeft een hoge lob. Ivitz rent richting de bal. Gutschmidt rent richting de bal. Gutschmidt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Angry Nerds FC - Winter Garden FC 0:3

77e minuut.
Massenbach onderschept slim de pass. Massenbach geeft een lange en hoge pass. Frost rent richting de bal. Jänig onderschept slim de pass. Jänig draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Frost probeert naar een medespeler te passen. Noor is nu in balbezit. Noor speelt de bal door. Preuß bereikt de bal nog maar net als eerste. Preuß schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Angry Nerds FC 46%, Winter Garden FC 54%.
Angry Nerds FC - Winter Garden FC 0:3