Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tsv bayer dormagen SG Pellingen - Franzenheim
451 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 20.6
unsatisfactory Schieten weak
hopeless Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Butt onderschept slim de pass. Butt geeft de bal voor. Daar is Wilmes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gala rent richting de bal. Gala haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Butt passt de bal in één keer door. Wätzlich rent richting de bal. Wätzlich passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pickl de bal. Pickl draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Wätzlich passt de bal zonder na te denken. Klemm bereikt de bal nog maar net als eerste. Klemm passt de bal met de wreef. Pickl bereikt de bal nog maar net als eerste. Pickl haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Berber rent richting de bal. Berber geeft een lange en hoge pass. Rühmekorf probeert de bal aan de voet te houden. Gala bereikt de bal nog maar net als eerste. Gala haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Butt probeert naar een medespeler te passen. Gala rent richting de bal. Wilmes bereikt de bal nog maar net als eerste. Gala onderschept slim de pass. Gala haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Hof geeft een hoge lob. Butt bereikt de bal nog maar net als eerste. Butt passt de bal in één keer door. Gala rent richting de bal. Gala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tsv bayer dormagen - SG Pellingen - Franzenheim 0:1

21e minuut.
Pickl met een sublieme pass. Schaaf heeft problemen om de bal te vangen. Gala is nu in balbezit. Gala haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Kamdem probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Campmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Campmann passt de bal zonder na te denken. Daar is Nussbaumer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pickl bereikt de bal nog maar net als eerste. Pickl haalt uit met een fantastische trap. Dampf probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tsv bayer dormagen 56%, SG Pellingen - Franzenheim 44%.
tsv bayer dormagen - SG Pellingen - Franzenheim 0:1

51e minuut.
Berber probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Reiss de bal. Rühmekorf rent richting de bal. Reiss verovert de bal door een tackle van achteren. Reiss schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tsv bayer dormagen - SG Pellingen - Franzenheim 0:2

66e minuut.
Waldmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Gala verovert de bal door een tackle van achteren. Berber heeft problemen om de bal te vangen. Gala rent richting de bal. Gala haalt uit met een fantastische trap. Kamdem probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Schaaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiss onderschept slim de pass. Reiss passt de bal in één keer door. Gala rent richting de bal. Gala draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tsv bayer dormagen 63%, SG Pellingen - Franzenheim 37%.
tsv bayer dormagen - SG Pellingen - Franzenheim 0:2