Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VfB1893 Wismut Aur
Attack Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 16.1
average Schieten poor
weak Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Doeltrap. Pfitzer met een harde bal richting middenveld. Rosswinkel kopt de bal weg. Hille heeft problemen om de bal te vangen. Hille schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Daar is Nyhuis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nuschele. Nyhuis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Silver zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hille is nu in balbezit. Hille draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De bal raakt de paal. Sieber probeert de bal met de borst te controleren. Colding kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sieber is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
VfB1893 - Wismut Aur 0:1

31e minuut.
Pässler geeft een lange en hoge pass. Sieber bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieber passt de bal zonder na te denken. Hille is nu in balbezit. Hille schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Weißgerber verovert de bal door een tackle van achteren. Weißgerber geeft een lange en hoge pass. Pässler heeft problemen om de bal te vangen. Jarkulisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarkulisch haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Jarkulisch met een sublieme pass. Ceylan bereikt de bal nog maar net als eerste. Minge legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Minge krijgt een gele kaart. Ceylan raakt geblesseerd tijdens het duel. Plener legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Klungelig pakt Ceylan de bal. Jarkulisch is nu in balbezit. Plener is nu in balbezit. Jarkulisch is nu in balbezit. Jarkulisch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
VfB1893 - Wismut Aur 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VfB1893 44%, Wismut Aur 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
VfB1893 - Wismut Aur 1:1

56e minuut.
Pockeleit met een sublieme pass. Pirker heeft problemen om de bal te vangen. Plener is nu in balbezit. Jarkulisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarkulisch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VfB1893 - Wismut Aur 2:1

63e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Pfitzer niet meer kan verder spelen. Riegler komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Nuschele is nu in balbezit. Nuschele geeft een hoge lob. Daar is Pässler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jarkulisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarkulisch haalt uit met een fantastische trap. Riegler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Silver geeft een lange en hoge pass. Sieber is nu in balbezit. Stute is nu in balbezit. Sieber onderschept slim de pass. Sieber draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VfB1893 52%, Wismut Aur 48%.
VfB1893 - Wismut Aur 2:1