Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Almjodler Bielefeld Flying Oster
Normal Tactiek FLY
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 24.3
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


8e minuut.
Faget geeft de bal voor. Ahrendt bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenkner is nu in balbezit. Reinert is nu in balbezit. Reinert schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Feick met de inworp. Segal rent richting de bal. Duim bereikt de bal nog maar net als eerste. Segal verovert de bal door een tackle van achteren. Segal geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Faget speelt de bal door. Ruland rent richting de bal. Murawski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Murawski is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

31e minuut.
Reinert rent richting de bal. Faget verovert de bal door een tackle van achteren. Faget geeft de bal voor. Trochowski is nu in balbezit. Trochowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Duim kopt de bal weg. Ruland bereikt de bal nog maar net als eerste. Trochowski rent richting de bal. Ruland bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruland schiet op doel. Ruhnke bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Almjodler Bielefeld 45%, Flying Oster 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Almjodler Bielefeld - Flying Oster 0:0

55e minuut.
Ahrendt rent richting de bal. Ahrendt geeft een hoge lob. Nutschel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ruland is nu in balbezit. Ruland draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Ahrendt probeert naar een medespeler te passen. Trochowski is nu in balbezit. Ruland bereikt de bal nog maar net als eerste. Trochowski is nu in balbezit. Trochowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Almjodler Bielefeld - Flying Oster 0:1

70e minuut.
Segal probeert naar een medespeler te passen. Reinert bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahrendt bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinert verovert de bal door een tackle van achteren. Reinert draait met de bal, schiet en ... Pachnicke bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Almjodler Bielefeld - Flying Oster 1:1

73e minuut.
Kaltofen geeft een hoge lob. Wuckel is nu in balbezit. Wuckel geeft de bal voor. Weisshaupt rent richting de bal. Weisshaupt haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Almjodler Bielefeld 46%, Flying Oster 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Almjodler Bielefeld - Flying Oster 1:1