Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tsv Heimbuchenthal SV Gessertshausen
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 6
6 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.6
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Sanou geeft een lange en hoge pass. Mustermann heeft problemen om de bal te vangen. Pickl rent richting de bal. Driller is nu in balbezit. Driller haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Fares passt de bal met de wreef. Perlitz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Neckel. Neckel krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Pflingsten rent richting de bal. Pickl verovert de bal door een tackle van achteren. Nagat tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pickl is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Driller wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Doeltrap. Pflingsten trapt de bal weg. Daar is Schad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fares is nu in balbezit. Fares schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Daar is Perlitz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nottenkämper rent richting de bal. Perlitz onderschept slim de pass. Perlitz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tsv Heimbuchenthal - SV Gessertshausen 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tsv Heimbuchenthal 49%, SV Gessertshausen 51%.
Tsv Heimbuchenthal - SV Gessertshausen 1:0

62e minuut.
Neckel onderschept slim de pass. Neckel probeert naar een medespeler te passen. Pickl bereikt de bal nog maar net als eerste. Driller is nu in balbezit. Driller draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tsv Heimbuchenthal - SV Gessertshausen 1:1

67e minuut.
Fares is nu in balbezit. Fares passt de bal in één keer door. Perlitz is nu in balbezit. Perlitz haalt uit met een fantastische trap. Althof probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Driller probeert naar een medespeler te passen. Beier is nu in balbezit. Oeljeklaus tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oeljeklaus krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tsv Heimbuchenthal 48%, SV Gessertshausen 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tsv Heimbuchenthal - SV Gessertshausen 1:1