Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gewinner fc 1.FC Rocky Beach
433 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
8 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.5 gemiddelde waardering 20.4
average Schieten poor
weak Passen poor
adequate Verdedigen weak


14e minuut.
Lonien is nu in balbezit. Sundermann is nu in balbezit. Lonien onderschept slim de pass. Göçmez rent richting de bal. Göçmez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Lonien bereikt de bal nog maar net als eerste. Lonien speelt de bal door. Göçmez is nu in balbezit. Göçmez schiet op doel. Ihmann probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hause met de inworp. Schnöring rent richting de bal. Schickendanz verovert de bal door een tackle van achteren. Schickendanz geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Lonien bereikt de bal nog maar net als eerste. Völler rent richting de bal. Völler passt de bal zonder na te denken. Vagner is nu in balbezit. Vagner geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Schnöring met een sublieme pass. Göçmez rent richting de bal. Lonien rent richting de bal. Göçmez rent richting de bal. Göçmez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gewinner fc - 1.FC Rocky Beach 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gewinner fc 26%, 1.FC Rocky Beach 74%.
Gewinner fc - 1.FC Rocky Beach 1:0

61e minuut.
Völler geeft een lange en hoge pass. Piesik rent richting de bal. Piesik speelt de bal door. Daar is Flaum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flaum draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Flaum bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotermund bereikt de bal nog maar net als eerste. Flaum onderschept slim de pass. Flaum draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Bordas rent richting de bal. Bordas met een sublieme pass. Siedl is nu in balbezit. Göçmez rent richting de bal. Göçmez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gewinner fc 52%, 1.FC Rocky Beach 48%.
Gewinner fc - 1.FC Rocky Beach 1:0