Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Koinonia 1.FC Rocky Beach
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 9
5 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 21.5
weak Schieten poor
weak Passen weak
poor Verdedigen average


2e minuut.
Oeljeklaus is nu in balbezit. Oeljeklaus passt de bal met de wreef. Kärsten rent richting de bal. Kärsten draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Koinonia - 1.FC Rocky Beach 1:0

6e minuut.
Daar is Tenbergen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sundermann verovert de bal door een tackle van achteren. Sundermann passt de bal zonder na te denken. Paleit is nu in balbezit. Paleit haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Klungelig pakt Jauert de bal. Jauert speelt de bal door. Kärsten bereikt de bal nog maar net als eerste. Oeljeklaus is nu in balbezit. Oeljeklaus schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Siebold probeert naar een medespeler te passen. Piesik is nu in balbezit. Clauser tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Clauser krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Schickendanz rent richting de bal. Schickendanz passt de bal in één keer door. Tenbergen rent richting de bal. Paleit verovert de bal door een tackle van achteren. Paleit schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Kärsten bereikt de bal nog maar net als eerste. Alm rent richting de bal. Kärsten onderschept slim de pass. Kärsten haalt uit met een fantastische trap. Pastors probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Siebold geeft een lange en hoge pass. Clauser speelt de bal door. Daar is Tenbergen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schickendanz is nu in balbezit. Schickendanz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Oeljeklaus is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alm. Oeljeklaus raakt geblesseerd tijdens het duel. Thom met een snel genomen vrije trap. Kärsten springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Koinonia 49%, 1.FC Rocky Beach 51%.
FC Koinonia - 1.FC Rocky Beach 1:0

53e minuut.
Oeljeklaus is nu in balbezit. Schickendanz verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Thom. Thom krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Clauser probeert de bal aan de voet te houden. Schickendanz is nu in balbezit. Clauser tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Clauser krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

73e minuut.
Hause met de inworp. Schickendanz is nu in balbezit. Schickendanz passt de bal in één keer door. Alm is nu in balbezit. Alm geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Koinonia 66%, 1.FC Rocky Beach 34%.
FC Koinonia - 1.FC Rocky Beach 1:0