Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TSV Alpacca Tsv Heimbuchenthal
Sweep Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.9 gemiddelde waardering 19.7
average Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Perfler rent richting de bal. Engelhardt verovert de bal door een tackle van achteren. Peschke tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Peschke krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Peschke is nu in balbezit. Pilhofer onderschept slim de pass. Pilhofer met een sublieme pass. Perlitz rent richting de bal. Perlitz draait met de bal, schiet en ... Below bokst de bal weg.

17e minuut.
Mustermann passt de bal zonder na te denken. Perlitz is nu in balbezit. Perfler bereikt de bal nog maar net als eerste. Perfler schiet op doel. Na een snelle pass probeert Queins de bal onder controle te krijgen. Below kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Peschke onderschept slim de pass. Peschke passt de bal in één keer door. Perlitz is nu in balbezit. Perfler is nu in balbezit. Perfler draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Hoge bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoge geeft een hoge lob. Branco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Engelhardt is nu in balbezit. Engelhardt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Uhlenhorst rent richting de bal. Perfler verovert de bal door een tackle van achteren. Uhlenhorst tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Uhlenhorst krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Peschke bereikt de bal nog maar net als eerste. Peschke met een sublieme pass. Perfler bereikt de bal nog maar net als eerste. Perfler draait met de bal, schiet en ... Pauli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TSV Alpacca 58%, Tsv Heimbuchenthal 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TSV Alpacca - Tsv Heimbuchenthal 0:0

59e minuut.
Peschke rent richting de bal. Pauli verovert de bal door een tackle van achteren. Pauli geeft een lange en hoge pass. Engelhardt rent richting de bal. Engelhardt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Pauli bereikt de bal nog maar net als eerste. Perfler onderschept slim de pass. Perlitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Perlitz haalt uit met een fantastische trap. Below maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TSV Alpacca - Tsv Heimbuchenthal 0:1

83e minuut.
Perfler raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fares komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TSV Alpacca 50%, Tsv Heimbuchenthal 50%.
TSV Alpacca - Tsv Heimbuchenthal 0:1