Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tsv Heimbuchenthal FC Koinonia
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 19
poor Schieten weak
weak Passen weak
weak Verdedigen weak


3e minuut.
Jauert rent richting de bal. Jauert geeft een hoge lob. Nagat bereikt de bal nog maar net als eerste. Kärsten verovert de bal door een tackle van achteren. Kärsten draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tsv Heimbuchenthal - FC Koinonia 0:1

11e minuut.
Perlitz onderschept slim de pass. Thom onderschept slim de pass. Thom met een sublieme pass. Kärsten bereikt de bal nog maar net als eerste. Kärsten haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tsv Heimbuchenthal - FC Koinonia 0:2

24e minuut.
Clauser met een sublieme pass. Thom is nu in balbezit. Perfler begaat een overtreding. Perfler krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Daar is Kallweit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kallweit passt de bal met de wreef. Oeljeklaus probeert naar een medespeler te passen. Kärsten rent richting de bal. Kärsten haalt uit met een fantastische trap. Wiblishauser probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Perfler onderschept slim de pass. Perfler geeft een hoge lob. Kallweit kopt de bal weg. Kärsten is nu in balbezit. Kärsten haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Jermann is nu in balbezit. Oeljeklaus verovert de bal door een tackle van achteren. Oeljeklaus geeft de bal voor. Perlitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Perlitz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Oeljeklaus rent richting de bal. Mustermann onderschept slim de pass. Mustermann met een sublieme pass. Perlitz rent richting de bal. Perlitz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tsv Heimbuchenthal 52%, FC Koinonia 48%.
Tsv Heimbuchenthal - FC Koinonia 0:2

58e minuut.
Inworp. Kallweit met een snelle inworp. Perfler rent richting de bal. Tenbergen verovert de bal door een tackle van achteren. Tenbergen geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Thom bereikt de bal nog maar net als eerste. Perfler onderschept slim de pass. Tenbergen begaat een overtreding. Tenbergen krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tsv Heimbuchenthal 43%, FC Koinonia 57%.
Tsv Heimbuchenthal - FC Koinonia 0:2