Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hamzloui TSV Alpacca
Normal Tactiek Sweep
45% Balbezit 55%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 23.6
weak Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Siebold met een snelle inworp. Pfrommer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pahlke verovert de bal door een tackle van achteren. Pahlke geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Gottinger geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Meriaux met de inworp. Engelhardt rent richting de bal. Engelhardt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Engelhardt is nu in balbezit. Engelhardt passt de bal in één keer door. Wonner bereikt de bal nog maar net als eerste. Wonner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamzloui - TSV Alpacca 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hamzloui 55%, TSV Alpacca 45%.
Hamzloui - TSV Alpacca 0:1

74e minuut.
Adamiak rent richting de bal. Hoge rent richting de bal. Hoge passt de bal met de wreef. Engelhardt bereikt de bal nog maar net als eerste. Engelhardt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Heidemann kopt de bal weg. Walgenbach probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jeckle bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeckle schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pahlke de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hamzloui 42%, TSV Alpacca 58%.
Hamzloui - TSV Alpacca 0:1