Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SV Passow tsv dormagen
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 20.2
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Seidenreiter met een sublieme pass. Wenden rent richting de bal. Topic verovert de bal door een tackle van achteren. Topic draait met de bal, schiet en ... Maiwald probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Passow - tsv dormagen 1:0

22e minuut.
Popella is nu in balbezit. Seidenreiter verovert de bal door een tackle van achteren. Seidenreiter met een sublieme pass. Topic bereikt de bal nog maar net als eerste. Topic draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Tremmel bereikt de bal nog maar net als eerste. Popella verovert de bal door een tackle van achteren. Popella passt de bal in één keer door. Pöhler is nu in balbezit. Pöhler draait met de bal, schiet en ... Ferstl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Gallas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tremmel rent richting de bal. Tremmel passt de bal in één keer door. Topic is nu in balbezit. Topic draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Passow 61%, tsv dormagen 39%.
SV Passow - tsv dormagen 1:0

50e minuut.
Heese geeft de bal voor. Popella is nu in balbezit. Popella passt de bal met de wreef. Starostzik is nu in balbezit. Starostzik schiet op doel. Ferstl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Caro is nu in balbezit. Adamietz verovert de bal door een tackle van achteren. Adamietz speelt de bal door. Tremmel rent richting de bal. Tremmel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pithan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pöhler probeert naar een medespeler te passen. Starostzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Starostzik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Popella met een sublieme pass. Starostzik is nu in balbezit. Burkhardt bereikt de bal nog maar net als eerste. Starostzik verovert de bal door een tackle van achteren. Starostzik haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Gallas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pithan probeert naar een medespeler te passen. Tremmel bereikt de bal nog maar net als eerste. Popella onderschept slim de pass. Popella geeft een lange en hoge pass. Ferstl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Seguin met een snelle inworp. Tremmel rent richting de bal. Tremmel geeft een lange en hoge pass. Adamietz is nu in balbezit. Adamietz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Passow 61%, tsv dormagen 39%.
SV Passow - tsv dormagen 1:0