Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TSV 1860 TSV Oberhaunstadt 1920
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
31% Spel op eigen helft 69%
13 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 15.1
poor Schieten poor
weak Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Altmayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Altmayer schiet op doel. Hitzfeld kopt de bal weg. Freischmidt rent richting de bal. Freischmidt draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Waldemer met een sublieme pass. Detsch bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Taunus. Detsch raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Detsch kan niet meer verder spelen. Piotrowski komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Osswald kopt de bal weg. Hachenberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Piotrowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Piotrowski is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

35e minuut.
Hitzfeld met een snelle inworp. Altmayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Altmayer met een sublieme pass. Jörgens is nu in balbezit. Jörgens schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TSV 1860 34%, TSV Oberhaunstadt 1920 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TSV 1860 - TSV Oberhaunstadt 1920 0:0

48e minuut.
Hitzfeld geeft een hoge lob. Peter maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Freischmidt rent richting de bal. Freischmidt schiet op doel. Peter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TSV 1860 - TSV Oberhaunstadt 1920 1:0

65e minuut.
Taunus rent richting de bal. Taunus passt de bal in één keer door. Thiedeke bereikt de bal nog maar net als eerste. Freischmidt rent richting de bal. Freischmidt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Taunus met een sublieme pass. Freischmidt is nu in balbezit. Lux maakt een afschuwelijke overtreding. Lux krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Lux probeert naar een medespeler te passen. Jörgens rent richting de bal. Dressler tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dressler krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TSV 1860 28%, TSV Oberhaunstadt 1920 72%.
TSV 1860 - TSV Oberhaunstadt 1920 1:0