Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-02 18:58
  • Competitiewedstrijd: CFA.01
  • Stadion: juniperus57 Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
juniperus57 Cedrus Libani
Normal Tactiek Bloc
37% Balbezit 63%
69% Spel op eigen helft 31%
0 Doelpogingen 28
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 41.5
weak Schieten excellent
unsatisfactory Passen adequate
poor Verdedigen adequate


7e minuut.
Lale geeft de bal voor. Bure rent richting de bal. Laya onderschept slim de pass. Laya haalt uit met een fantastische trap. Beaumont probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jardin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Lale rent richting de bal. Milner is nu in balbezit. Milner passt de bal zonder na te denken. Laya is nu in balbezit. Laya draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Simányi speelt de bal door. Lale is nu in balbezit. Lale passt de bal zonder na te denken. Laya bereikt de bal nog maar net als eerste. Laya draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Laya verovert de bal door een tackle van achteren. Laya schiet op doel. Alpsteg heeft problemen om de bal te vangen. Lale rent richting de bal. Lale schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Milner verovert de bal door een tackle van achteren. Milner speelt de bal door. Laya bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Laya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
juniperus57 - Cedrus Libani 0:1

34e minuut.
Milner verovert de bal door een tackle van achteren. Milner passt de bal in één keer door. Laya controleert de bal met de borst. Laya schiet op doel. Jardin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
juniperus57 - Cedrus Libani 0:2

41e minuut.
Inworp. Milner met een snelle inworp. Daar is Lale, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lale geeft de bal voor. Laya krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Milner is nu in balbezit. Milner passt de bal in één keer door. Laya rent richting de bal. Laya draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
juniperus57 - Cedrus Libani 0:3

45e minuut.
Milner geeft een lange en hoge pass. Lale heeft problemen om de bal te vangen. Laya rent richting de bal. Laya schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
juniperus57 - Cedrus Libani 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juniperus57 72%, Cedrus Libani 28%.
juniperus57 - Cedrus Libani 0:4

50e minuut.
Laya rent richting de bal. Lale rent richting de bal. Lale geeft de bal voor. Laya is nu in balbezit. Laya haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Laya passt de bal zonder na te denken. Daar is Lale, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milner is nu in balbezit. Lale bereikt de bal nog maar net als eerste. Lale geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Lingard rent richting de bal. Bure maakt een afschuwelijke overtreding. Lingard is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gugginger zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Laya heeft problemen om de bal te vangen. Lale rent richting de bal. Lale schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Milner rent richting de bal. Milner geeft de bal voor. Alpsteg rent richting de bal. Lale onderschept slim de pass. Lale haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
juniperus57 - Cedrus Libani 0:5

69e minuut.
Fiévet geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lale met een snelle inworp. Daar is Milner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milner geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Laya verovert de bal door een tackle van achteren. Milner rent richting de bal. Milner speelt de bal door. Lale rent richting de bal. Lale draait met de bal, schiet en ... Jardin bokst de bal weg.

76e minuut.
Guillon trapt de bal weg. Milner kopt de bal weg. Alpsteg kan de bal niet met de borst controleren. Laya is nu in balbezit. Laya haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Gugginger onderschept slim de pass. Klungelig pakt Milner de bal. Milner passt de bal zonder na te denken. Laya bereikt de bal nog maar net als eerste. Laya draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juniperus57 66%, Cedrus Libani 34%.
juniperus57 - Cedrus Libani 0:5