Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-02 18:58
  • Competitiewedstrijd: CFA.01
  • Stadion: Agevollen FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2841
Agevollen FC Les trompettes immobiles
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.5 gemiddelde waardering 17.7
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen hopeless


6e minuut.
Simonnet rent richting de bal. Inworp. Simonnet met de inworp. Réveillère bereikt de bal nog maar net als eerste. Réveillère geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Inworp. Bardin met de inworp. Chiron is nu in balbezit. Chiron probeert naar een medespeler te passen. Bardin geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Janvier trapt de bal weg. Simonnet controleert de bal met de borst. Simonnet speelt de bal door. Réveillère heeft problemen om de bal te vangen. Réveillère haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Lesueur met een sublieme pass. Clavier speelt de bal door. Le Roux probeert naar een medespeler te passen. Roméro bereikt de bal nog maar net als eerste. Roméro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Maurel rent richting de bal. Armand bereikt de bal nog maar net als eerste. Armand speelt de bal door. Frey bereikt de bal nog maar net als eerste. Frey schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Roméro bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Bidault, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bidault geeft een hoge lob. Roméro is nu in balbezit. Roméro schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Bardin bereikt de bal nog maar net als eerste. Réveillère bereikt de bal nog maar net als eerste. Réveillère probeert naar een medespeler te passen. Roméro is nu in balbezit. Roméro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Agevollen FC - Les trompettes immobiles 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agevollen FC 66%, Les trompettes immobiles 34%.
Agevollen FC - Les trompettes immobiles 0:1

48e minuut.
Frey geeft een hoge lob. Lizarazu rent richting de bal. Lizarazu passt de bal in één keer door. Zimny is nu in balbezit. Zimny draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Le Roux probeert naar een medespeler te passen. Lesueur bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesueur passt de bal met de wreef. Roméro rent richting de bal. Roméro draait met de bal, schiet en ... Gendre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agevollen FC 42%, Les trompettes immobiles 58%.
Agevollen FC - Les trompettes immobiles 0:1