Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Les boulets borgnes Agevollen FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 18.6
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


9e minuut.
Rochette geeft een hoge lob. Froment is nu in balbezit. Froment passt de bal in één keer door. Bodin rent richting de bal. Bodin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Bardin is nu in balbezit. Rochette verovert de bal door een tackle van achteren. Rochette speelt de bal door. Bodin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Les boulets borgnes - Agevollen FC 1:0

40e minuut.
Picard met een snelle inworp. Luyindula rent richting de bal. Luyindula geeft een lange en hoge pass. Benoît bereikt de bal nog maar net als eerste. Benoît geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Jacquot geeft een hoge lob. Bodin rent richting de bal. Bardin is nu in balbezit. Bodin verovert de bal door een tackle van achteren. Bodin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les boulets borgnes 49%, Agevollen FC 51%.
Les boulets borgnes - Agevollen FC 1:0

47e minuut.
Froment verovert de bal door een tackle van achteren. Luyindula is nu in balbezit. Capelle tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Luyindula is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jacquot zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Frey rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rochette. Frey is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bardin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zimny maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Armand geeft de bal voor. Bardin is nu in balbezit. Bardin passt de bal met de wreef. Zimny rent richting de bal. Zimny haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Ayache raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Roessler komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Bardin verovert de bal door een tackle van achteren. Bardin geeft een hoge lob. Capron probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zimny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimny schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les boulets borgnes 52%, Agevollen FC 48%.
Les boulets borgnes - Agevollen FC 1:0