Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Misérois Viennois Les trompettes immobiles
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
41% Spel op eigen helft 59%
16 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.9 gemiddelde waardering 16.6
zwak Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen hopeloos


6e minuut.
Hugues is nu in balbezit. Réveillère verovert de bal door een tackle van achteren. Réveillère passt de bal in één keer door. Roméro bereikt de bal nog maar net als eerste. Roméro haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Misérois Viennois - Les trompettes immobiles 0:1

15e minuut.
Delvecchio verovert de bal door een tackle van achteren. Delvecchio passt de bal zonder na te denken. Léger heeft problemen om de bal te vangen. Léger geeft een hoge lob. Philippon maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Réveillère heeft problemen om de bal te vangen. Amisse is nu in balbezit. Met opzet legt Lesueur zijn tegenspeler op de grond. Lesueur krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Réveillère onderschept slim de pass. Jacques rent richting de bal. Lesueur tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jacques moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Jacques kan niet meer verder spelen. Huot komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Réveillère kopt de bal weg. Lefeuvre heeft problemen om de bal te vangen. Lesueur probeert naar een medespeler te passen. Amisse rent richting de bal. Amisse haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Lesueur zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Le Roux bereikt de bal nog maar net als eerste. Le Roux passt de bal zonder na te denken. Roméro rent richting de bal. Roméro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Amisse rent richting de bal. Amisse geeft een hoge lob. Maurel bereikt de bal nog maar net als eerste. Philippon onderschept slim de pass. Philippon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Misérois Viennois - Les trompettes immobiles 1:1

42e minuut.
Lefeuvre passt de bal met de wreef. Roméro probeert de bal aan de voet te houden. Cros bereikt de bal nog maar net als eerste. Réveillère bereikt de bal nog maar net als eerste. Réveillère draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Misérois Viennois 39%, Les trompettes immobiles 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Misérois Viennois - Les trompettes immobiles 1:1

46e minuut.
Philippon bereikt de bal nog maar net als eerste. Amisse rent richting de bal. Philippon is nu in balbezit. Amisse rent richting de bal. Amisse schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Philippon krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Misérois Viennois - Les trompettes immobiles 2:1

52e minuut.
Le Roux geeft een hoge lob. Villaplane is nu in balbezit. Delvecchio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Delvecchio krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Léger verovert de bal door een tackle van achteren. Léger geeft een lange en hoge pass. Janvier werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Philippon rent richting de bal. Philippon draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Klungelig pakt Le Roux de bal. Amisse bereikt de bal nog maar net als eerste. Amisse probeert naar een medespeler te passen. Philippon is nu in balbezit. Philippon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Delvecchio geeft de bal voor. Lefeuvre rent richting de bal. Lefeuvre geeft een lange en hoge pass. Amisse rent richting de bal. Amisse schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Misérois Viennois - Les trompettes immobiles 3:1

84e minuut.
Cros controleert de bal met de borst. Roméro is nu in balbezit. Réveillère is nu in balbezit. Roméro is nu in balbezit. Roméro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Misérois Viennois - Les trompettes immobiles 3:2

85e minuut.
Philippon speelt de bal door. Amisse bereikt de bal nog maar net als eerste. Amisse passt de bal met de wreef. Léger bereikt de bal nog maar net als eerste. Léger draait met de bal, schiet en ... Janvier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Misérois Viennois 43%, Les trompettes immobiles 57%.
Misérois Viennois - Les trompettes immobiles 3:2