Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Les trompettes immobiles SC Marseille
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 23.5
matig Schieten matig
zwak Passen matig
hopeloos Verdedigen matig


14e minuut.
Sauvage passt de bal zonder na te denken. Bijotat bereikt de bal nog maar net als eerste. Bijotat passt de bal zonder na te denken. Fayard bereikt de bal nog maar net als eerste. Fayard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Les trompettes immobiles - SC Marseille 0:1

16e minuut.
Fayard heeft problemen om de bal te vangen. Le Roux rent richting de bal. Fayard speelt de bal door. Reboul is nu in balbezit. Reboul schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les trompettes immobiles - SC Marseille 0:2

28e minuut.
Fayard rent richting de bal. Fayard passt de bal zonder na te denken. Sauvage heeft problemen om de bal te vangen. Sauvage geeft een hoge lob. Daar is Lizarazu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janvier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Reboul bereikt de bal nog maar net als eerste. Reboul schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les trompettes immobiles - SC Marseille 0:3

29e minuut.
Fayard is nu in balbezit. Fayard met een sublieme pass. Lepage geeft een hoge lob. Reboul is nu in balbezit. Reboul haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Les trompettes immobiles - SC Marseille 0:4

32e minuut.
Inworp. Vallet met de inworp. Lepage heeft problemen om de bal te vangen. Réveillère rent richting de bal. Réveillère schiet op doel. Prigent verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Daar is Roméro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roméro haalt uit met een fantastische trap. Champagne probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Berger is nu in balbezit. Berger geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Les trompettes immobiles - SC Marseille 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les trompettes immobiles 57%, SC Marseille 43%.
Les trompettes immobiles - SC Marseille 1:4

47e minuut.
Le Roux rent richting de bal. Le Roux passt de bal met de wreef. Champagne rent richting de bal. Roméro onderschept slim de pass. Roméro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les trompettes immobiles 57%, SC Marseille 43%.
Les trompettes immobiles - SC Marseille 1:4