Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Judicial Alert Cedrus Libani
Normal Tactiek Bloc
38% Balbezit 62%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 42
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 45.8
poor Schieten formidable
unsatisfactory Passen good
poor Verdedigen adequate


3e minuut.
Simányi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Grivas de bal. Grivas geeft de bal voor. Çığırtkan is nu in balbezit. Çığırtkan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Dhorasoo met een harde bal richting middenveld. Baumann kopt de bal weg. Gheţea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cissokho speelt de bal door. Milner probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Gheţea verovert de bal door een tackle van achteren. Gheţea met een sublieme pass. Jarry rent richting de bal. Lale onderschept slim de pass. Lale schiet op doel. Rodighiéro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Judicial Alert - Cedrus Libani 0:1

8e minuut.
Grivas passt de bal zonder na te denken. Simányi is nu in balbezit. Simányi speelt de bal door. Lale heeft problemen om de bal te vangen. Lale draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Michon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jarry rent richting de bal. Grivas speelt de bal door. Lale bereikt de bal nog maar net als eerste. Lale draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Simányi kopt de bal weg. Michon probeert de bal met de borst te controleren. Michon passt de bal zonder na te denken. Lale probeert de bal met de borst te controleren. Lale haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Simányi rent richting de bal. Simányi passt de bal met de wreef. Lale bereikt de bal nog maar net als eerste. Lale haalt uit met een fantastische trap. Rodighiéro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Judicial Alert - Cedrus Libani 0:2

12e minuut.
Cissokho probeert naar een medespeler te passen. Lecuyer heeft problemen om de bal te vangen. Lale verovert de bal door een tackle van achteren. Lale draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Simányi onderschept slim de pass. Simányi passt de bal zonder na te denken. Dhorasoo is nu in balbezit. Lale onderschept slim de pass. Lale draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Judicial Alert - Cedrus Libani 0:3

16e minuut.
Çığırtkan geeft een hoge lob. Dhorasoo heeft problemen om de bal te vangen. Lale is nu in balbezit. Lale haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Judicial Alert - Cedrus Libani 0:4

18e minuut.
Piantoni is nu in balbezit. Simányi met een sublieme pass. Lale is nu in balbezit. Lale draait met de bal, schiet en ... Rodighiéro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Judicial Alert - Cedrus Libani 0:5

20e minuut.
Rodighiéro trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grivas met de inworp. Simányi is nu in balbezit. Simányi speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Michon met een sublieme pass. Çığırtkan is nu in balbezit. Çığırtkan passt de bal zonder na te denken. Lale is nu in balbezit. Lale draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Judicial Alert - Cedrus Libani 0:6

26e minuut.
Doeltrap. Proca trapt de bal weg. Simányi probeert naar een medespeler te passen. Lale is nu in balbezit. Lale schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Judicial Alert - Cedrus Libani 0:7

30e minuut.
Michon bereikt de bal nog maar net als eerste. Simányi geeft een hoge lob. Daar is Çığırtkan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çığırtkan geeft een lange en hoge pass. Grivas springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Simányi probeert de bal aan de voet te houden. Simányi speelt de bal door. Lale is nu in balbezit. Lale haalt uit met een fantastische trap. Rodighiéro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Judicial Alert - Cedrus Libani 0:8

32e minuut.
Lale probeert naar een medespeler te passen. Çığırtkan heeft problemen om de bal te vangen. Çığırtkan passt de bal in één keer door. Simányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Simányi draait met de bal, schiet en ... Rodighiéro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Judicial Alert - Cedrus Libani 0:9

37e minuut.
Çığırtkan geeft de bal voor. Michon probeert naar een medespeler te passen. Simányi met een sublieme pass. Lale heeft problemen om de bal te vangen. Lale haalt uit met een fantastische trap. Paal!

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Michon met een snelle inworp. Jarry heeft problemen om de bal te vangen. Grivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Grivas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lale rent richting de bal. Lale draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Judicial Alert - Cedrus Libani 0:10

41e minuut.
Simányi speelt de bal door. Grivas rent richting de bal. Michon is nu in balbezit. Michon geeft de bal voor. Grivas geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Buscher kopt de bal weg. Simányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Simányi geeft de bal voor. Klungelig pakt Lale de bal. Lale haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Judicial Alert 77%, Cedrus Libani 23%.
Judicial Alert - Cedrus Libani 0:10

51e minuut.
Çığırtkan passt de bal met de wreef. Daar is Simányi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simányi probeert naar een medespeler te passen. Lale bereikt de bal nog maar net als eerste. Lale haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Klungelig pakt Jarry de bal. Grivas verovert de bal door een tackle van achteren. Grivas passt de bal in één keer door. Lale bereikt de bal nog maar net als eerste. Lale haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Grivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Grivas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Judicial Alert - Cedrus Libani 0:11

56e minuut.
Rodighiéro probeert naar een medespeler te passen. Milner kopt de bal weg. Daar is Grivas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grivas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Çığırtkan rent richting de bal. Çığırtkan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Jarry de bal. Lale rent richting de bal. Lale draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Klungelig pakt Dhorasoo de bal. Lale is nu in balbezit. Buscher bereikt de bal nog maar net als eerste. Lale verovert de bal door een tackle van achteren. Lale schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Judicial Alert - Cedrus Libani 0:12

59e minuut.
Daar is Cissokho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piantoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Lale rent richting de bal. Daar is Lale, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lale draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Judicial Alert - Cedrus Libani 0:13

62e minuut.
Piantoni is nu in balbezit. Çığırtkan onderschept slim de pass. Çığırtkan probeert naar een medespeler te passen. Lale rent richting de bal. Lale draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Judicial Alert - Cedrus Libani 0:14

67e minuut.
Gheţea kopt de bal weg. Simányi met een sublieme pass. Lale bereikt de bal nog maar net als eerste. Lale draait met de bal, schiet en ... Rodighiéro probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Judicial Alert - Cedrus Libani 0:15

69e minuut.
Çığırtkan rent richting de bal. Simányi is nu in balbezit. Simányi geeft een hoge lob. Lale is nu in balbezit. Lale haalt uit met een fantastische trap. Rodighiéro bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Judicial Alert - Cedrus Libani 0:16

70e minuut.
Çığırtkan passt de bal in één keer door. Simányi rent richting de bal. Simányi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lale de bal. Lale schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Michon is nu in balbezit. Grivas verovert de bal door een tackle van achteren. Grivas passt de bal in één keer door. Lale is nu in balbezit. Lale draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Judicial Alert - Cedrus Libani 0:17

78e minuut.
Buscher onderschept slim de pass. Buscher geeft een hoge lob. Gheţea is nu in balbezit. Gheţea geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Simányi geeft de bal voor. Klungelig pakt Dhorasoo de bal. Lale rent richting de bal. Lale schiet op doel. Rodighiéro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Judicial Alert - Cedrus Libani 0:18

81e minuut.
Inworp. Grivas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jarry bereikt de bal nog maar net als eerste. Simányi verovert de bal door een tackle van achteren. Simányi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Grivas onderschept slim de pass. Grivas met een sublieme pass. Lale is nu in balbezit. Lale schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rodighiéro probeert naar een medespeler te passen. Simányi kopt de bal weg. Lale rent richting de bal. Lale schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Çığırtkan rent richting de bal. Simányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Simányi passt de bal zonder na te denken. Lale bereikt de bal nog maar net als eerste. Lale schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Simányi met een sublieme pass. Lale rent richting de bal. Dhorasoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lale onderschept slim de pass. Lale draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Judicial Alert 84%, Cedrus Libani 16%.
Judicial Alert - Cedrus Libani 0:18