Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-01 18:56
  • Competitiewedstrijd: CFA.01
  • Stadion: Agevollen FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3100
Agevollen FC Cedrus Libani
Normal Tactiek Bloc
34% Balbezit 66%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 46.6
unsatisfactory Schieten excellent
average Passen average
poor Verdedigen good


4e minuut.
Capelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Milner verovert de bal door een tackle van achteren. Milner speelt de bal door. Laya rent richting de bal. Laya haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Capelle probeert de bal met de borst te controleren. Grivas is nu in balbezit. Grivas passt de bal in één keer door. Laya rent richting de bal. Laya haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Lale bereikt de bal nog maar net als eerste. Lale schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Bardin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lale verovert de bal door een tackle van achteren. Lale met een sublieme pass. Laya rent richting de bal. Laya draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Een oude blessure zorgt ervoor dat Gendre niet meer kan verder spelen. Soler komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Bảo Duy probeert naar een medespeler te passen. Lale is nu in balbezit. Lale geeft een hoge lob. Laya bereikt de bal nog maar net als eerste. Laya schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Milner verovert de bal door een tackle van achteren. Milner geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vergnes de bal. Laya bereikt de bal nog maar net als eerste. Laya draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Klungelig pakt Milner de bal. Bardin is nu in balbezit. Milner verovert de bal door een tackle van achteren. Milner geeft de bal voor. Laya maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Agevollen FC - Cedrus Libani 0:1

44e minuut.
Froment rent richting de bal. Grivas verovert de bal door een tackle van achteren. Grivas met een sublieme pass. Laya rent richting de bal. Laya haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Soler trapt de bal weg van het doel. Inworp. Grivas met een snelle inworp. Milner rent richting de bal. Milner geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agevollen FC 63%, Cedrus Libani 37%.
Agevollen FC - Cedrus Libani 0:1

47e minuut.
Talyani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Grivas geeft een hoge lob. Laya rent richting de bal. Laya draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Grivas geeft de bal voor. Bardin kopt de bal weg. Froment bereikt de bal nog maar net als eerste. Milner verovert de bal door een tackle van achteren. Milner geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Laya bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Agevollen FC - Cedrus Libani 0:2

52e minuut.
Laya passt de bal in één keer door. Talyani probeert naar een medespeler te passen. Froment bereikt de bal nog maar net als eerste. Grivas verovert de bal door een tackle van achteren. Grivas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Laya bereikt de bal nog maar net als eerste. Laya draait met de bal, schiet en ... Soler werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Lale probeert naar een medespeler te passen. Daar is Clavier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laya is nu in balbezit. Laya draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Agevollen FC - Cedrus Libani 0:3

66e minuut.
Lale rent richting de bal. Lale passt de bal zonder na te denken. Laya is nu in balbezit. Laya haalt uit met een fantastische trap. Soler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Agevollen FC - Cedrus Libani 0:4

68e minuut.
Çığırtkan passt de bal in één keer door. Grivas is nu in balbezit. Grivas passt de bal zonder na te denken. Laya rent richting de bal. Laya schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Agevollen FC - Cedrus Libani 0:5

73e minuut.
Çığırtkan speelt de bal door. Lale rent richting de bal. Lale met een sublieme pass. Laya rent richting de bal. Laya draait met de bal, schiet en ... Soler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Milner geeft de bal voor. Grivas is nu in balbezit. Grivas passt de bal met de wreef. Laya rent richting de bal. Laya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Agevollen FC - Cedrus Libani 0:6

83e minuut.
Lale is nu in balbezit. Lale geeft een lange en hoge pass. Froment heeft problemen om de bal te vangen. Laya bereikt de bal nog maar net als eerste. Laya haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vergnes heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Zimny bereikt de bal nog maar net als eerste. Çığırtkan verovert de bal door een tackle van achteren. Çığırtkan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lale, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lale geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Agevollen FC - Cedrus Libani 0:7

86e minuut.
Grivas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Milner heeft problemen om de bal te vangen. Milner passt de bal zonder na te denken. Grivas is nu in balbezit. Grivas geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Soler probeert naar een medespeler te passen. Talyani kopt de bal weg. Armand probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grivas is nu in balbezit. Grivas schiet op doel. Soler bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agevollen FC 78%, Cedrus Libani 22%.
Agevollen FC - Cedrus Libani 0:7