Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-26 18:57
  • Competitiewedstrijd: CFA.02
  • Stadion: Les beaufs FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3099
Les beaufs FC Red Eyes Team
Normal Tactiek Eyes_1.3.1
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 25.5
weak Schieten average
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen poor


12e minuut.
Boldiş met een sublieme pass. Žarković rent richting de bal. Žarković speelt de bal door. Thanh Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Thanh Sơn draait met de bal, schiet en ... Gasnier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Oprych geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rahis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Renaudin is nu in balbezit. Renaudin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Cooper passt de bal met de wreef. Talaskoski rent richting de bal. Talaskoski probeert naar een medespeler te passen. Santavirta is nu in balbezit. Santavirta schiet op doel. Gasnier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les beaufs FC - Red Eyes Team 0:1

38e minuut.
Thanh Sơn rent richting de bal. Régnault bereikt de bal nog maar net als eerste. Thanh Sơn onderschept slim de pass. Thanh Sơn schiet op doel. Gasnier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les beaufs FC - Red Eyes Team 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les beaufs FC 66%, Red Eyes Team 34%.
Les beaufs FC - Red Eyes Team 0:2

52e minuut.
Frunda maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Régnault de bal. Thanh Sơn rent richting de bal. Thanh Sơn haalt uit met een fantastische trap. Gasnier probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Oprych speelt de bal door. Cooper bereikt de bal nog maar net als eerste. Cooper met een sublieme pass. Santavirta bereikt de bal nog maar net als eerste. Santavirta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Jacquot is nu in balbezit. Talaskoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Talaskoski passt de bal zonder na te denken. Santavirta bereikt de bal nog maar net als eerste. Santavirta draait met de bal, schiet en ... Gasnier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Les beaufs FC - Red Eyes Team 0:3

81e minuut.
Massot bereikt de bal nog maar net als eerste. Thanh Sơn verovert de bal door een tackle van achteren. Thanh Sơn passt de bal zonder na te denken. Santavirta bereikt de bal nog maar net als eerste. Santavirta schiet op doel. Gasnier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les beaufs FC - Red Eyes Team 0:4

86e minuut.
Thanh Sơn probeert naar een medespeler te passen. Cooper bereikt de bal nog maar net als eerste. Cooper passt de bal met de wreef. Santavirta bereikt de bal nog maar net als eerste. Santavirta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Massot geeft een lange en hoge pass. Boldiş is nu in balbezit. Žarković rent richting de bal. Thanh Sơn rent richting de bal. Thanh Sơn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Les beaufs FC - Red Eyes Team 0:5

89e minuut.
Žarković is nu in balbezit. Žarković geeft een hoge lob. Talaskoski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Thanh Sơn de bal. Thanh Sơn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les beaufs FC - Red Eyes Team 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les beaufs FC 59%, Red Eyes Team 41%.
Les beaufs FC - Red Eyes Team 0:6